English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- 0-0 og bare tull!
Skrevet av Thomas Myren, 18. oktober 2020, 21:06

Igjen sleit Rosenborg på bortebane.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

KRISTIANSUND (rbkweb.no): - 0-0 og bare tull! oppsummerte Åge Hareide.

- Det var ingen skudd på mål.

- Vi hadde egentlig ett, men det ble avblåst for offside. Det var det fineste angrepet vi hadde i kampen. Det var den eneste gangen vi angrep med presisjon. For det som skuffer meg aller mest, er at vi var så upresise. Da blir det veldig urytmisk og vanskelig.

- Det var ikke stort mer enn cornere i denne kampen. Det var en kamp om cornere egentlig. Vi hadde også en bra mulighet på overtid, der vi burde ha avsluttet med mer presisjon.

- Vi byttet begge kantene for å prøve å vinne kampen. Vi satte på Pål og Emil for å få større trykk. Vi kunne ha lyktes, men det offensive svikter for oss. For arbeidsinnsatsen er god, og det defensive er OK.

- Hva var bakgrunnen for laguttaket?

- Zachariassen skulle spille kant fordi mot Odd fungerte ting veldig bra, og jeg så ingen grunn til å endre så veldig mye på det. Men vi kom på et annet underlag, og det tok lengre tid enn jeg hadde trodd for å venne seg til det. Det går mye hurtigere, og vi er nødt til å ha større presisjon i spillet vårt.

- Reitan fikk fortsette som høyreback.

- Han spilte godt i Odd-kampen. Det var grunnen til at jeg brukte Erlend igjen.

- Molde slo Bodø/Glimt i går, og dere datt ned på 3. plass.

- Vi må prøve å konsentrere oss om oss selv. Vi er ett poeng bak Molde og må holde blikket på sølvplassen. Vi vet at vi har Molde hjemme på Lerkendal.

- Men nå har vi en ny vanskelig kunstgresskamp mot Sarpsborg - de kommer strømmende på. Vi må bare bli bedre på vårt spill uansett underlag og uansett hvem vi spiller mot.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- 0-0 og bare tull!» i forumet! Diskutér «- 0-0 og bare tull!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb