English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Trenger hvert poeng for å få andreplassen
Skrevet av Thomas Myren, 17. oktober 2020, 12:51

Rosenborg har ristet av seg europaligaskuffelsen og konsentrerer seg som serien.

VS.


- Vi må bare kjøre på. Hver kamp er tre poeng, og vi trenger hvert poeng for å få andreplassen, innleder Per Ciljan Skjelbred overfor rbkweb.no.

For andre bortekamp på rad går ferden til Møre, nærmere bestemt Kristiansund.

- Spiller du på Rosenborg, skal du vinne hver kamp. Det er det som er målet, og det er det vi jobber for, kommenterer midtbaneveteranen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Før landskampspausen ble han gjenforent med Markus Henriksen, og etter 4-1-seieren over Odd er det trolig ingen grunn til å endre på laget med Erlend Reitan som høyreback og Kristoffer Zachariassen som ving.

Samuel Adegbenro er uaktuell i morgen grunnet skade, mens Tore Reginiussen og nevnte Henriksen er klare etter at begge forlot banen med småskader i EM-omspillskampen mot Serbia i forrige uke.

- Det er mange gode spillere, så det er artig å spille. Vi har hatt to fine treningsuker, og det tror jeg vi trenger alle sammen. Det har tidligere vært mye kamper og lite trening, konstaterer Skjelbred.

- Hva gjorde dere bra med Odd?

- Vi er kompakte og står bra. Odd har ikke mange sjanser i løpet av kampen. Vi gjør egentlig det som vi skal gjøre. Det blir 4-1 mot et veldig bra fotballag, og det skal vi være fornøyde med.

- Vi er litt uryddige med ballen i starten av 1. omgang, men vi snur litt om når vi får oss en drikkepause. Vi får stått litt høyere og spilt ballen litt mer. Da kommer mulighetene. Og når vi taper ballen, står vi mye høyere og kan vinne den igjen.

- Hva gjorde dere bra etter pause?

- Vi er stabile. Vi vet at de kommer med mye folk og at det kommer kontringer, som vi må ta. Det var slitne bein, men vi gjør jobben.

Avspark i Kristiansund er klokka 18. TVNorge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Trenger hvert poeng for å få andreplassen» i forumet! Diskutér «- Trenger hvert poeng for å få andreplassen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb