English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Holse til U21-EM
Skrevet av Thomas Myren, 13. oktober 2020, 20:21

Carlo Holse og Danmark kvalifiserte seg i kveld.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

2-1-seieren over Finland sørget nemlig for at danskene med imponerende 25 poeng allerede før den tiende og siste kampen har vunnet gruppe 8 foran Romania og Ukraina.

På fredag snudde Danmark fra 0-1 til 3-1-seier på Malta etter at Holse hadde blitt tatt av banen. I kveld var Rosenborg-spilleren (derfor?) benket, men han ble byttet inn etter halvspilt 2. omgang.

Fordi senior-EM ble utsatt til neste sommer, har U21-EM i Ungarn og Slovenia blitt delt i to med gruppespill 24.-31. mars og sluttspill 31. mai til 6. juni neste år. Kampene blir spilt på internasjonale datoer og kolliderer dermed ikke med Rosenborg-kamper.

Norge, som havnet i kvalifiseringsgruppe 7 med både Nederland og Portugal, kommer ikke til å delta. Julian Faye Lund og Edvard Tagseth måtte i dag reise hjem fra Drammen med uforrettet sak etter at kampen mot Hviterussland ble utsatt på ubestemt tid fordi en motspiller er koronasmittet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Holse til U21-EM» i forumet! Diskutér «Holse til U21-EM» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb