English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Følte meg virkelig ønsket i Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 27. september 2020, 21:04

Markus Henriksen er glad for å være tilbake på Lerkendal etter åtte år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har fått noen veldig gode tilbud, som jeg har sagt nei til. Jeg valgte Rosenborg til slutt, konstaterer Henriksen overfor rbk.no.

Landslagsspilleren er klubbløs og kommer gratis. Den tidligere lagkapteinen avsluttet fire år som Hull-spiller med et mislykket leieopphold i Bristol i vår. Han skal ha hatt mulighet til å bli værende i England, men det var ikke interessant. Porto og en rekke tyrkiske klubber skal ha vært blant alternativene.

- Jeg skal være ærlig og si at da jeg takket nei til videre spill i Bristol City, trodde jeg ikke Rosenborg skulle være neste destinasjon. Men jo lengre tid det tok, og etter mange prater med Micke og Åge, så følte jeg meg virkelig ønsket i Rosenborg. I tillegg har vi hatt en del familieråd, og etter hvert fant vi ut at det er fint å bli i Trondheim, forklarer Henriksen.

Dermed fortsetter karrieren der den startet for alvor våren 2010. Han fikk med seg 118 kamper og 23 mål før salget til Alkmaar for 18 millioner kroner to år senere.

Henriksen har skrevet kontrakt ut 2024 og får draktnummer sju og pappa Trond som hjelpetrener igjen. Trolig går han rett inn på laget mot PSV Eindhoven i fraværet til suspenderte Anders Konradsen.

- Jeg er veldig stolt over å kunne spille for klubben i mitt hjerte igjen, og jeg ser frem til utfordringene som kommer, slår han fast.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Følte meg virkelig ønsket i Rosenborg» i forumet! Diskutér «- Følte meg virkelig ønsket i Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb