English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var bare å brenne til!
Skrevet av Thomas Myren, 20. september 2020, 21:52

Vegar Eggen Hedenstad revansjerte seg med seiersmål mot Haugesund etter å ha blitt vraket for første gang i Rosenborg-karrieren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var gøy! smiler Hedenstad til rbkweb.no.

Elverumsingen var klart førstevalg som høyreback de tre første sesongene i Trondheim. I år har duellen med Erlend Reitan vært utsatt fram til i kveld ettersom de var skadet om hverandre før Hedenstad måtte vikariere som venstreback.

Mot Haugesund ble Reitan foretrukket fra start, men han var sliten og ble tatt av banen allerede ved pause. I stedet fikk Hedenstad mulighet til å bli matchvinner etter 80 minutter:

- Det var litt sånn som det ble i 2. omgang: Vi rullet ikke opp angrep etter angrep, men vi fikk nå i hvert fall ballen inn i boksen. Det ble litt klabb og babb, og så klarte jeg å være tydelig nok i beskjeden til Dino om at han skulle holde seg unna. Det var bare å brenne til!

- Det ble ei langvarig opphenting, så det var godt å få målet til slutt?

- Det er akkurat det. Det smaker utrolig godt med sånne seiere selv om det spillemessig ikke var det helt store.

- Hva har du å si om kampen?

- Det er ikke noen stor kamp. Vi må vel innrømme det. Vi er klare over at søndag kveld etter en reise i Europa koster litt ekstra. Det vil også ta litt tid å få de nye relasjonene til å sitte 100 prosent. Men vi hadde ønsket å spille litt bedre selvfølgelig.

- Det var ikke planlagt på forhånd at du og Adegbenro skulle inn allerede ved pause?

- Nei, det var vel ikke helt planen. Men det er sånn det er av og til. Det er ikke alltid det er så lett å planlegge i fotball, men både Samuel og jeg var klare for å komme inn. Det er alltid en viktig del av det å sitte på benken, at man er klar når man kommer inn.

- Hareide syns du responderte godt.

- Det er bra!

- Du hadde uansett håp om få starte som høyreback igjen i kveld?

- Ja, det er på høyreback jeg ønsker å spille. Det har blitt seks kamper på venstreback, og det har vært hummer og kanari. Jeg føler meg helt klart mer hjemme til høyre på banen, så man må prøve å få seg noen kamper der.

- Laguttaket tyder på at du har kommet i utfordrerposisjon.

- Sånn som det var i dag, var det det.

- Hva tenker du om det?

- For Rosenborg sin del er det positivt at det er konkurranse om plassene - ikke bare på høyreback, men også på midtstopperplass og mange andre plasser. Det er viktig. Sånn skal det være i en klubb som Rosenborg.

- Vi som kjemper om plassene, får gjøre alt vi kan for å spille. Så får man bare håpe på at det er godt nok.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var bare å brenne til!» i forumet! Diskutér «- Det var bare å brenne til!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb