English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er deilig å ha den friheten
Skrevet av Thomas Myren, 19. september 2020, 20:44

Åge Hareide har gitt Carlo Holse større spillerom på høyrevingen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Rollen er litt mer fri, især for meg som er en litt mer spillende kant enn Sammy og Emil på venstresiden. Det er deilig å ha den friheten til å gå inn i banen og kombinere eller å gå én mot én på kanten. Det er en litt annerledes rolle, men jeg syns den passer meg godt, smiler Holse til rbkweb.no.

- Hvordan har de første kampene med Hareide som trener vært?

- Det er stadig mange nye ting som vi fortsatt skal tilpasse oss, men vi kan se at han kommer inn med en klar plan, som han vil ha oss spillerne til å følge. Det er bra, syns jeg. Vi har noe å forholde oss til nå. Vi går på banen på trening og i kamp med en klar plan om hva vi skal gjøre.

- Du var involvert i fire av målene mot Strømsgodset og Ventspils.

- Det kommer med selvtillit når man spiller 90 minutter hver gang. Det har vært supert med tillit fra treneren - og fra Trond tidligere. Det er jeg glad for.

- Fortell om frisparket ditt på torsdag!

- Jeg kranglet litt med Dino om hvem som skulle ta det. Nå har han fått lov til å ta straffespark, så jeg fikk lov til å ta frisparket. Jeg brukte vinden litt, for den var kraftig i Latvia. Det er lang tid siden jeg har scoret på frispark, så det var deilig!

- Var muren feil oppstilt?

- Nja, det vil jeg ikke si ... Doff og Even sto også i muren, så den skygget litt for keeperen. Jeg så at det var en stor åpning på keeperen sin side, og jeg prøvde å treffe så godt som mulig.

- Du og Islamovic har samarbeidet godt på flere av målene i de siste kampene.

- Ja, vi forstår hverandre godt. Men det gjelder ikke bare Dino. Det går også riktig bra når jeg spiller sammen med Doff og Erlend. Vi har generelt en bra forståelse hele laget, så det er ikke kun meg og Dino.

- Hva tenker du om hjemmekamp mot Haugesund?

- Den skal vinnes! Det skal være tre poeng, og da vil det se godt ut på tabellen. Det er en kamp som vi går etter å vinne, og som vi også bør vinne.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er deilig å ha den friheten» i forumet! Diskutér «- Det er deilig å ha den friheten» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb