English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må kikke på om vi skal fornye forsvaret
Skrevet av Thomas Myren, 19. september 2020, 13:42

Holmar Eyjolfsson er en del av en større plan for Åge Hareide.


Foto: Thomas Myren

- Vi henter inn en rutinert mann, men det var vi enige om at vi skulle gjøre. De andre er litt eldre og kan gå i stykker. Tore har hatt sine problemer, og vi må kikke på om vi skal fornye den delen av forsvaret vårt, begrunner Hareide til rbkweb.no.

Reginiussen (34) har igjen sagt at han tenker å legge opp. Etterpå har han likevel åpnet for å fortsette - særlig om Norge kvalifiserer seg for EM neste sommer.

Sjøl om Gustav Valsvik (27) fikk tillit både i sommer og i fjor høst, har Even Hovland (31) stort sett vært førstevalg som makker til Reginiussen i tre sesonger.

- Jeg er heller ikke ung, men jeg tror ikke alder betyr så mye til sist. Jeg tror at de som er best for øyeblikket spiller. Så får vi se, kommenterer Eyjolfsson (30).

- Det er stor konkurranse, men det er det sånn det bør være her - og som det alltid har vært. Det var det også da jeg var her sist. Det presser alle til å bli bedre og gjøre sitt beste. Det er bare positivt for klubben.

Hareide er uansett godt fornøyd med å ha sikret seg ny midtstopper gratis fra Levski Sofia:

- Vi får en spiller som kjenner klubben, som har vært her før og som er islandsk landslagsspiller. Det er helt topp! Nå har vi et godt beite av midtstoppere å velge mellom.

- Hvilke egenskaper liker du ved Eyjolfsson som stopper?

- Holmar har bra fart og en naturlig autoritet. Du merker det på ham når han kommer inn, og det er viktig. Alle islendingene som jeg tidligere har hatt i andre klubber, har vært helt fantastiske. De har en skikkelig god innstilling til spillet, og det liker jeg veldig godt. Det ligger naturlig for dem.

- Rekker han å bli spilleberettiget til i morgen?

- Vi håper at han kan bli klar, sånn at vi kan få ham i gang med én omgang om ikke annet. Vi har jo fem bytter, og da har vi god anledning til å prøve det.

Eyjolfsson har skrevet kontrakt ut 2023. Tre sesonger i Bulgaria endte til slutt med at han hevet avtalen på grunn av manglende lønnsutbetalinger:

- Det har vært fullt av opp- og nedturer. Vi hadde noen veldig gode perioder og noen ikke fullt så gode med mange bytter av trener, klubbpresident og alt. Men det er vanlig i den klubben. Vi spilte en del gode kamper mot veldig god motstand, men det var også en del dårlige kamper.

- Du har blitt en bedre spiller på fire år?

- Ja, det vil jeg si. Det har vært ei god erfaring å spille mot lag med andre spillestiler. Og når du blir eldre, får du mer erfaring - spesielt som forsvarer. Det gjør at du blir en bedre spiller og bedre forberedt på alle situasjoner. Du har sett alt, så du er klar!

- Hvordan er det å være tilbake i Trondheim?

- Det føles fantastisk! Jeg er glad for å være tilbake i dette miljøet. Jeg følte umiddelbart at det er den samme konkurransekulturen og de samme standardene, som man ønsker å ha her.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må kikke på om vi skal fornye forsvaret» i forumet! Diskutér «- Vi må kikke på om vi skal fornye forsvaret» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb