English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tror Zachariassen snart er tilbake
Skrevet av Thomas Myren, 13. september 2020, 23:23

Skaden mot Strømsgodset blir ikke langvarig for Kristoffer Zachariassen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Midtbanespilleren ga seg etter pause med problemer med samme lår som Gudmund Kongshavn skadet i straffesituasjonen mot Aalesund.

- Det er en ny støtskade på samme sted. Det blir et kortvarig forløp, men vi vet mer i morgen, rapporterer medisinsk koordinator Haakon Schwabe til rbkweb.no.

Dermed er det håp om at Zachariassen er tilbake mot Ventspils på torsdag. Det er mulig at også Pa Konate debuterer for Rosenborg i Latvia etter at lårskade i avskjedskampen for Jönköpings Södra forrige helg hindret ham fra å være med til Drammen.

- Han hadde en liten skade i siste kamp der, og han er ikke helt restituert ennå. Vi driver og tester ham litt. Når det er ny spiller i en ny klubb må vi være helt sikre på at han er 100 prosent når han starter, forklarer Schwabe.

- Kan spill på torsdag være mulig?

- Det kan være et arbeidsmål i hvert fall. Han er veldig godt i gang.

Det er litt mer usikkert når Pål-André Helland er tilbake. Vingen har foreløpig mistet tre kamper på grunn av akillesskade.

- Pål nærmer seg veldig. Han nærmer seg fulle sprinter, som har vært begrensninga. Det bør ikke være så lang tid igjen, men man vet aldri. Med sånne type skader er det litt vanskelig å si når man er helt tilbake, for det vil være litt opp og ned. Men plutselig slipper det, og da er han for så vidt klar med en gang, forteller Schwabe.

- Hvor langt unna er han?

- Vi skal i hvert fall ha ham i full trening i løpet av uka. Så får vi se hvor mange treninger han får.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tror Zachariassen snart er tilbake» i forumet! Diskutér «Tror Zachariassen snart er tilbake» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb