English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Mye vondere enn det folk tror
Skrevet av Thomas Myren, 15. august 2020, 13:18

Gjermund Åsen biter i seg smertene i skuldra og starter igjen mot Aalesund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har vært mye vondere enn det folk tror. Jeg har hatt det ei stund, og det har vært noen netter der det har vært tungt å få litt søvn, forteller Åsen til rbkweb.no.

Den første smellen kom mot Sandefjord. På søndag gjorde nye smerter at han måtte gi seg etter halvspilt 1. omgang.

- Det er en skade som det går an å spille med, men Magnar Ødegaard dunket inn i skuldra etter ett minut mot Sarpsborg. Jeg sa det til ham etterpå: "Hva faen er det du holder på ham!?" For det var litt unødvendig, syns Åsen.

- Så lenge at det bare er smerte, går det fint. For smerte skal jeg spise. Men når du ikke kan gi 100 prosent, blir det noe annet. Denne uka har det føltes OK, så jeg håper virkelig at det blir OK i morgen òg.

- Du rakk å ordne ledelse før du ga deg.

- Det var artig! Jeg har jobbet litt med å komme inn i boksen, og det var artig å få litt belønning for det.

- I morgen skal dere ikke gi fra dere ledelsen om dere tar den tidlig?

- Nei. Når vi får 1-0, må vi gå for 2-0. Og får vi 2-0, må vi gå for 3-0. Det er sånn mentaliteten er i Rosenborg. Vi må ikke bli passive og fornøyde når vi får ett mål. Vi må fortsette å være framme i skoene.

- Hva tanker du om ny hjemmekamp?

- Tre poeng! Jeg håper at vi fortsetter sånn som sist: Scorer masse mål og skaper sjanser. Vi må løfte prestasjonen enda mer, sånn at vi får 90 gode minutter. Vi jobber med å bli bedre, og jeg satser på at vi gjør nok en god hjemmekamp.

- Hva gjør dere bra på hjemmebane for tida?

- Vi lar aldri motstanderen puste ut. Om vi kommer til innlegg eller et skudd i blokka, er vi først på neste ball igjen og fortsetter angrepene. Vi lar ikke folk puste ut. Da tror jeg at de føler at Rosenborg er massive, og det er sånn det skal være.

- Du har fått spille mye i skadefraværet til Konradsen i sommer. Hvor bra syns du at du har fått vist deg fram?

- I perioder syns jeg at jeg har vært OK. Jeg syns at jeg har klart å påvirke spillet ganske mye. Jeg tror ikke at vi tar tapt så mange poeng mens jeg har vært på banen. Når jeg har vært på banen, har jeg bidratt til at vi har plukket bra med poeng. Det er vel bare i Haugesund og borte mot Start at vi har avgitt poeng når jeg har vært på banen. Så det har vært morsomt.

- Uansett om laget trenger at jeg blokkerer skudd eller bidrar offensivt, så er jeg villig til å gjøre jobben for at Rosenborg skal vinne og ta masse poeng.

- Hva tenker du generelt om sesongen så langt?

- Vi hadde en ganske skral sesongstart, men så har vi klart å karre sammen en del poeng etterpå. Vi har hatt noen OK omganger. Sjøl om det har vært noen skrale kamper, har vi fått OK med poeng. Nå må vi få løftet prestasjonene, sånn at vi får gode prestasjoner samtidig som at vi plukker poeng.

- Jeg føler at alle mann alle har vært med på å snu skuta, sånn at vi har fått innkassert noen poeng. Prestasjonene er på rett vei.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Mye vondere enn det folk tror» i forumet! Diskutér «- Mye vondere enn det folk tror» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb