English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Briste eller bære
Skrevet av Thomas Myren, 31. juli 2020, 08:41

Per Ciljan Skjelbred er usikker på om leggen tåler kamp mot Odd.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg håper det, men vi får sjekke i morgen, forteller Skjelbred til rbkweb.no.

Ni år og tre dager etter forrige opptreden spilte han for Rosenborg igjen. Men etter 73 minutter mot Viking måtte han gi seg.

- Jeg merker at jeg har slitt med en fot lenge. Jeg har liksom ikke skjønt meg helt på skaden: Det har vært bra i noen dager og dårlig i noen dager. Det har på en måte aldri blitt helt bra, forklarer midtbanespilleren.

- Jeg følte at kampen i dag var briste eller bære i forhold til meg sjøl. Jeg følte at jeg trengte å spille for å komme i kampform. Det er lenge siden jeg har spilt fotball på et høyt nivå. Jeg har egentlig bare holdt på for meg sjøl. Jeg har vært med litt med laget, men så har jeg vært ute igjen.

- Jeg trengte å kjenne at foten holdt, og det var positivt. Og det var positivt at vi vant sjøl på en bob-bob dag. Vi vet at vi har masse å gå på.

- Å vinne 3-0 etter en dårlig 1. omgang er litt positivt i seg sjøl?

- I andreomgangen er vi bedre enn dem. De kommer på et par kontringer av og til, men vi fikk satt presset bedre etter at vi fikk snakket om det i pausen. Vi måtte være roligere i oppspillsfasen og finne rommene som er der.

- Hvordan var det endelig å spille på Lerkendal igjen?

- Det var rart å ha på seg drakta igjen, men positivt rart - og artig. Det er noe du har tenkt mye på og håpet kunne skje en dag, og så endelig skjer det. Ungene var på stadion, og det var utrolig artig at de fikk se pappaen sin på Rosenborg på Lerkendal.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Briste eller bære» i forumet! Diskutér «- Briste eller bære» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb