English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Adegbenro skadet på ny
Skrevet av Thomas Myren, 24. juli 2020, 15:35

Samuel Adegbenro er likevel ikke tilbake mot Haugesund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Vingen tråkket nemlig over på treninga i formiddag. Han hadde egentlig håp om å være tilbake i troppen på søndag etter å ha vært ute siden slutten av juni med skade i høyre ankel, etter at han ble taklet mot Brann.

- Det behøver likevel ikke gå så veldig lang tid med skaden. Slike ting vet vi mer om i morgen. Nå handler det om å akuttbehandle dette slik at det ikke kommer hevelser, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til Nidaros.

Vegar Eggen Hedenstad trener fortsatt alternativt etter leggskaden mot Sandefjord, og alt tyder på at Erlend Reitan starter for første gang for sesongen.

Per Ciljan Skjelbred har trent som normalt hele uka. Spørsmålet er om han starter sin første kamp på ni år eller bare blir reserve etter leggskaden.

Sander Tangvik fikk en smell i hofta mot Vard på mandag, men juniorkeeperen trener igjen og blir etter all sannsynlighet reserve for Julian Faye Lund. André Hansen er fortsatt ute med lyskestrekk.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Adegbenro skadet på ny» i forumet! Diskutér «Adegbenro skadet på ny» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb