English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi har fått et mer gjenkjennelig mønster
Skrevet av Thomas Myren, 5. juli 2020, 00:07

Kristoffer Zachariassen merker stor framgang i løpet av bare ei uke med Trond Henriksen som Rosenborg-trener.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg syns vi har fått et mer gjenkjennelig mønster. Vi gjenskaper det som vi har gjort bra. Vi kommer mer framover på banen og skaper sjanser. Vi kommer både rundt på kantene og angriper sentralt. Jeg syns vi klarer å se igjen det som vi har øvd på på trening, forklarer Zachariassen til rbkweb.no.

- Er det også gjort grep med posisjonering og hvor løpene skal gå?

- Ja, men det er mer at vi tør å by på oss sjøl. Vi er så gode fotballspillere alle sammen, at vi bare skal ut og være den beste versjonen av oss sjøl. Når alle har dagen og koser seg, smiler og har det gøy, så er vi et vanvittig godt fotballag.

- Hvordan blir det å møte Stabæk?

- Det blir en tøff kamp. Nå har vi litt å revansjere etter andreomgangen mot Vålerenga. Så vi må treffe med høyt press, vinne ballen, spille framover og holde ballen i laget. Vi må få ut det siste lille og holde i 90 minutter - ikke bare én omgang.

- Forhåpentligvis scorer vi noen mål. Det hadde vært deilig å få en kamp der vi scorer to-tre mål. Vi må være framoverlente. Vi må rett ut og angripe. Vi må kose oss med fotball, for det er det gøyeste vi vet.

- Dere må komme tilbake på vinnersporet igjen.

- Vi trenger en seier. Det er det vi uten tvil skal ut for å få. Det er det vi går for, og det er det vi skal ha med oss hjem.

- For deg som har startet alle kampene, er det kanskje behagelig at det etterpå blir nesten ei hel uke til neste kamp?

- Du begynner å kjenne at det begynner å bli mange kamper, men det er likt for alle lag. Jeg tror ikke det er noen som er bedre trent enn oss. Vi skal ut og vise hvor godt trente vi er mot Stabæk.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi har fått et mer gjenkjennelig mønster» i forumet! Diskutér «- Vi har fått et mer gjenkjennelig mønster» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb