English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det betyr så mye!
Skrevet av Thomas Myren, 28. juni 2020, 22:55

Carlo Holse kriget inn seiersmålet mot Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det betyr så mye! Vi har vært gjennom en vill uke med trenerskifte og nye ideer og tanker. Så en seier her kan vi virkelig bygge videre på med selvtillitsboost. Man kan se at det fungerer mye bedre i dag enn i de forrige kampene. Det er helt klart noe å ta med videre, smiler Holse til Eurosport.

Avgjørelsen kom i det 90. minutt: Bismar Acosta mistet ballen, og den påfølgende duellen endte med at Ruben Kristiansen klarerte ballen rett i foten til Holse, sånn at den gikk i høy bue over Ali Ahamada og i mål.

- Vi går i høyt press, og jeg ser muligheten for at midtstopperen får et dårlig touch. Så vet jeg ikke hva fanden som skjer: Jeg får i hvert fall tak i ballen - og det gjør forsvareren også. Vi har manglet litt hell, men det får vi i hvert fall i den situasjonen, kommenterer innbytteren, som var skeptisk da Brann tok ledelsen etter drøye fire minutter:

- Jeg satt oppe på tribunen og tenkte på om dette skulle bli en sånn kamp igjen. Men så fikk vi vendt det. Vi fikk vist at vi har en sterk mentalitet i laget. Det er deilig!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér « - Det betyr så mye!» i forumet! Diskutér « - Det betyr så mye!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb