English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det har vært noen tøffe dager
Skrevet av Thomas Myren, 28. juni 2020, 22:48

Rosenborg avsluttet ei tung uke med sliteseier i Bergen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var viktig for spillerne, Rosenborg og Trøndelag å få den trepoengeren i dag. Samtidig var det litt bedre enn det vi har spilt tidligere i sesongen, sjøl om det ikke var fantastisk i dag heller, kommenterer Trond Henriksen til Eurosport.

- Vi var ikke fornøyde med starten på kampen. Vi var tøffe i coachinga i forkant på spillermøtet om at vi skulle være framme i skoene og tøffe i framoverpresset, men det har vært noen tøffe dager for guttene.

- Sjøl om vi fikk målet i mot, klarte vi å komme tilbake. Vi var litt tightere i ramma i andreomgangen, men mot slutten var det to slitne lag. Vi byttet oss bedre ved å få på litt kjappe føtter. Det måtte vi gjøre, fordi vi holdt på å visne.

- Vi kom mer og mer utover i andreomgangen og kunne ha scoret flere mål. Jeg syns det var fortjent, sjøl om det siste målet er litt tur.

- Jeg syns vi har har hatt tre veldig bra dager. Det første vi måtte få på plass, var gleden i gruppa igjen. Når vi spiller så dårlig som vi gjør og får såpass mye skit, så er det tøft. Da ser det veldig tungt ut, men det er hodene som er tunge. Så det var om å gjøre å tømme dem og bare trigge glede og aggressivitet. Også gjorde vi noen grep i forhold til å være mer kompakte defensivt og i forhold til Rosenborg-prinsippene i angrepsspillet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det har vært noen tøffe dager» i forumet! Diskutér «- Det har vært noen tøffe dager» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb