English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Dorsin blir med på benken
Skrevet av Thomas Myren, 27. juni 2020, 12:55

Mikael Dorsin skal hjelpe Trond Henriksen også under kampene.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Henriksen blir trenervikar (26.06.20)

- Jeg kjenner Micke kjempegodt. Jeg hadde ham som spiller i mange herrens år, og nå har han blitt fullvoksen og har massevis av erfaring. Så vi går godt i hop, slår Henriksen fast overfor rbkweb.no.

- Micke er sportsdirektør attåt. Vi få bare kjøre på alle sammen. Det er plutselig to trenere mindre, så vi får bare jobbe så godt vi kan.

- Har han behov for å ta noen kontordager og stå over treninger?

- Sånn som det har vært til nå, så har det bare vært "Pang! Pang! Pang!". Jeg satt oppe til langt på natt og så på Brann - alt med dødballer og lag. Så vi må sortere litt ut og komme inn i rytmen littegrann før vi får fordelt ut roller.

- Det er klart at i disse tider er det overganger og alt sånn, så det er han nødt til å gjøre òg. Men konkret om når han skal ha noe kontorjobb, vet vi ikke ennå. Det får vi bare ta.

- Hvor langt vikariat tror du det blir?

- Det vet jeg heller ikke. Vi tar en dag av gangen rett og slett. Det blir helt sikkert ei ordning. Det viktigste er at jeg, spillerne og resten av støtteapparatet er fokusert som faen på å gjøre jobben hver dag.

- Det er så små marginer at man må være på tå hev hele tida. Detter man ned noen prosent, så er det faktisk ikke nok til å spille ut et lag her i Norge heller. Kanskje kunne det være det før, men nå er det veldig tett. Man må være 100 prosent hver eneste kamp - helst 110!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Dorsin blir med på benken» i forumet! Diskutér «Dorsin blir med på benken» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb