English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Blir som ferie for meg
Skrevet av Thomas Myren, 24. juni 2020, 07:37

Lørdag tar Per Ciljan Skjelbred farvel med Hertha Berlin. Etterpå venter karantene på Lade.


Foto: Nils Heldal

- Når jeg kommer til Norge, må jeg først i ti dager lang karantene. Det blir som ferie for meg, for etterpå er det rett på: Man spiller to kamper i uka for tida, og sesongen skal vare til jul. I tillegg blir det cup og eventuelt europaliga. Da blir det ganske mange kamper på oss, konstaterer Skjelbred overfor herthabsc.de.

Takket være det ekstraordinære overgangsvinduet blir han spilleklar for Rosenborg én måned tidligere enn først planlagt. Men for å hindre spredning av koronaviruset må han altså i innreisekarantene.

Tidligst mot Strømsgodset 11. juli spiller midtbanemannen sin første RBK-kamp på ni år.

- Dessverre har Rosenborg med uavgjort og tap ikke innledet sesongen bra. De venter nok på meg! Men først gleder jeg meg til ti dager sammen med familien min, kommenterer Skjelbred.

Han skadet leggen mot Eintracht Frankfurt for halvannen uke siden og mistet kampene mot Freiburg og Bayer Leverkusen. Nå håper han å få spille avskjedskampen mot Borussia Mönchengladbach.

- Leggen er OK, og opptreninga går fint framover. Det har blitt mye bedre. Målet er klart: Jeg vil være med til Mönchengladbach. Optimalt får jeg bidra noen minutter i min siste kamp for Hertha BSC. Etter sju år vil jeg stå en siste gang på banen sammen med guttene og forhåpentligvis vinne kampen, avslutter Skjelbred.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Blir som ferie for meg» i forumet! Diskutér «- Blir som ferie for meg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb