Utskrift fra rbkweb.no

- Det bygger selvtillit for ungguttene
Skrevet av Thomas Myren, 4. juni 2020, 22:07

Rosenborg stilte ungdommelig mot Stjørdals-Blink. Filip Brattbakk satte krona på verket.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Nå var både Pål og Sammy ute, og da fikk ungguttene kamptrening mot OBOS-ligamotstand. Det var fint for dem. De trenger kamptid for å utvikle seg videre, innleder Eirik Horneland til rbkweb.no.

Spesielt de tre vingene markerte seg: Carlo Holse ordnet ledelse på innlegg fra Emil Ceide og skjøt senere i kryssfestet etter en vakker piruett.

I sluttminuttene vartet Brattbakk opp med to målgivende innlegg til Birger Meling og Erik Botheim, da Rosenborg rykket fra vertskapet og vant 3-1.

- Jeg syns han gjør et strålende innhopp. Han har vært bra på trening. Han har natulige kampbevegelser i 4-3-3 og er lett å spille sammen med. Han har gode bakromsbevegelser, er flink til å starte uten ball og er en veldig god avslutter. En spennende gutt! skryter treneren.

- Det betyr noe ekstra for ham, Botheim og de andre at det ble seier til slutt?

- Ja, det bygger selvtillit for ungguttene. I frontsekseren på slutten var det bare unggutter bortsett fra Gjermund, så det var verdifull kamptid for dem.

- Hva syns du ellers om kampen?

- Det er rufsete i dag. I 1. omgang syns jeg vi er "daue". Vi har ikke nok frekvens og intensitet fra start. Vi er ikke 100 prosent på, og da blir vi litt sløve. Vi må bruke litt tid på å komme oss i gang. Vi tar litt for stor avstand i presset og kommer ikke tett nok opp i dem.

- Men jeg syns det kommer seg litt utover. Vi hadde vår første kamp på lørdag, og du ser hvor viktig kamptrening er. Vi må få i gang kampfysikken igjen.

nyheter
forum