English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Vi føler oss snytt
Skrevet av Thomas Myren, 22. november 2002, 00:22

Det ble to tap i høstens Champions League. Slett ikke dårlig med tanke på hva storklubber som Bayern München presterte, men likevel sitter vi igjen med en heller slapp følelse.

Grunnen til dette er veldig enkel: Tre av de fire uavgjortene Rosenborg spilte, burde - i alle fall kunne - ha vært seire. Det ville i så fall ført til ti poeng, noe som hadde betydd deltagelse i mellomspillet...

Allerede i første kamp mot Inter begynte det. Rosenborg rundspilte til tider italienerne, men selv om Cannovaro ble utvist, klarte Hernan Crespo å utligne til 2-2 i sluttminuttene. Surt. Og bittert.

Deretter kom bortekampen i Lyon. Den hopper vi elegant over.

Det neste var to målfattige kamper mot Ajax. Zlatan prøvde å dra opp intensiteten ved å angripe Hoftun, men dette hjalp ikke nederlenderne til seier i noen av kampene. I stedet skulle Rosenborg ha hatt straffe da Dagfinn Enerly ble felt av en belgisk tøffing ved navn Van Damme - ikke Jean Claude, men Jelle. Dommmeren blåste ikke, og dermed ble det 0-0 på Lerkendal. Surt det også.

På San Siro hadde ikke RBK tilfeldighetene med seg. Azar Karadas så ut til å kopiere Vegard Heggems legendariske scoring på samme arena, men nordfjordingen headet centimetre utenfor. I stedet ble det Inter-mål og en kjempegoal fra Saarinen - i feil retning. Det er helt feil å si at tapet bare var uflaks, men målene kom i alle fall på helt feil tidspunkt for RBK.

Hjemme mot Lyon skulle vi - både oss på tribunene og lagkameratene ute på banen, gi Nils Arne og Bent et verdig farvel. "Brattigol" gjorde sitt for at det skulle bli fest, men for tredje hjemmekampen på rad gikk det ikke Rosenborgs vei i sluttminuttene.

Heldigvis ødela ikke det for hyllesten av de to legendene.

Men nå som tankene har rukket å synke godt inn, så er konklusjonen klar: Rosenborg dummet seg på langt nær ut - det ser bare slik ut på tabellen. For å si det med Bent Skammelsruds ord:

- Vi føler oss snytt!

Helt til slutt: Sjansene til en ny Champions League-høst har blitt radikalt mindre etter slett innsats av Brann og Lillestrøm ute i Europa... Må dere virkelig ødelegge for oss på denne måten?


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Vi føler oss snytt» i forumet! Diskutér «Kommentar: Vi føler oss snytt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb