English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ingen tilskuere før 1. september
Skrevet av Thomas Myren, 25. april 2020, 13:10

Det er fortsatt usikkert når sesongen kan begynne, men det vil ikke være mulig å samle over 500 personer på kamp før til høsten.


Foto: Thomas Myren

- Jobber med et scenario (22.04.20)
Sesongstart utsatt på ny (07.04.20)

Regjeringa offentliggjorde i ettermiddag at forbudet mot store arrangementer blir forlenget fra 15. juni til 1. september for å hindre smitte av koronaviruset.

På torsdag vil det komme beslutning om hva som skjer med idrettsarrangementer generelt. Inntil videre er det altså fortsatt håp om å komme i gang i sommer med fotballkamper som involverer under 500 personer.

- Det blir tungt, men det er ei utfordring som vi bare må ta. Det er en ekstraordinær situasjon som vi har stått oppi, og den krever at alle må ta et offer. Når vi kommer i gang er det selvfølgelig bittert at man ikke har folk på kampene, men om vi spiller kamper uten publikum, får supporterne sett kamper i det minste, kommenterte Pål André Helland i Studio Brakka i går.

- Man kan ikke gå på stadion, men det er mulig å sitte hjemme og se kampen og engasjere seg: Kjenne på gleden og skuffelsen sammen med spillere, supportere og resten av klubben.

Norges Fotballforbund skal fortsatt ha håp om å gjennomføre 30 serierunder i eliteserien før jul, men norgesmesterskapet blir trolig redusert til 32 deltakere fra de to øverste divisjonene.

Europgaligakvalifiseringa kan bli utsatt og komprimert. I utgangspunktet må Rosenborg som bronsemedaljør gjennom fire kvalifiseringsrunder for å komme til et fjerde gruppespill på rad.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ingen tilskuere før 1. september» i forumet! Diskutér «Ingen tilskuere før 1. september» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb