Utskrift fra rbkweb.no

Din mening: Nå kan vår hjelp virkelig hjelpe!
Skrevet av Kim T. Fjørner, 20. mars 2020, 17:47

Jeg ser at RBK foreløpig tar de rette valgene i henhold til situasjonen: De permitterer kontoristene og noen ledere.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Vi har utvilsomt de høyeste lønnsutgiftene i norsk klubbfotball. Dette er så store utgifter at det fort kan ødelegge for satsinga mot Europa.

Det er nå vi kan stå sammen, klubben, spillerne, frivillige og oss fansen. I en situasjon som denne burde spillerne gå sammen og redusere sin lønn for en liten periode. Hvis de som tjener mest avgir 20 % av sin lønn, kan de som tjener minst avgi 10 %. For det er veldig stor forskjell på hva den enkelte tjener, noe som er helt naturlig.

Hvis spillerne tar sin del av kaka, og klubben tar sin del av kaka, burde vi som elsker RBK gå ut og kjøpe sesongkort i stor skala. Jeg er langt i fra rik, men hvis spillerne følger opp styret sitt offer, skal jeg være raskt ute og kjøpe to sesongkort.

Nå sier ikke jeg at alle skal kjøpe flere sesongkort, men kjøp ett eller i hvert fall noen enkeltbilletter gjennom denne perioden. Hvis vi alle drar sammen, kan vi sørge for at RBK ikke kommer serlig svekket ut av denne situasjonen.

Det er klart at uansett hvor mye vi gjør, vil klubben lide store tap - økonomiske tap, selv med regjeringas tiltakspakke. Derfor er det viktig at vi som ønsker å se RBK i Europa, må være med og ta i et tak. Sammen kan vi sørge for at RBK er klubben som blir minst skadelidende i denne perioden.

Personleg håper jeg at flere fangrupperinger kan gjøre noe lignende for sine klubber, da Norge etter over 20 år endelig er på vei til å bli en fotballnasjon å regne med igjen.

Hold dere friske og trygge, så skal vi alle møtes på arenaene når vi kommer tilbake til hverdagen.

Kim T. Fjørner, Oslo

nyheter
forum