English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sesongstart utsatt til mai
Skrevet av Thomas Myren, 12. mars 2020, 17:40

Eliteserien og norgesmesterskapet begynner tidligst 1. mai.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

For å hindre spredning av koronaviruset bestemte Norges Fotballforbund i ettermiddag at seriestart blir utsatt i minst fire uker. Opprinnelig skulle Rosenborg møte Brann 5. april.

Kvalifiseringa til norgesmesterskapet er avlyst. 128 deltakere i 1. runde blir i stedet plukket ut basert på prestasjonene i fjor.

Ingen flere treningskamper blir heller spilt før tidligst 15. april. Det betyr at formtestene mot Kristiansund på lørdag, Aalesund 20. mars og Östersund 28. mars blir utsatt eller mest trolig avlyst.

Dessuten har Helsedirektoratet bestemt at all organisert idrettsaktivitet skal opphøre fram til 26. mars. Det betyr i utgangspunktet at Rosenborg ikke kan ha noen fellestreninger. I første omgang får spillerne fri resten av uka.

- Vi vil prøve å legge til rette for trening innen de rammene som ligger. Spillerne kan løpe på egen hånd og slikt. Men det får vi ta etter hvert. Nå skal vi puste med magen frem til mandag, så får vi ta det derfra. Det viktigste nå er at vi som samfunn klarer få kontroll på denne situasjonen. Alt annet blir litt underordnet, uttaler Eirik Horneland til Adresseavisen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sesongstart utsatt til mai» i forumet! Diskutér «Sesongstart utsatt til mai» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb