English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En del fine, rytmiske angrep
Skrevet av Thomas Myren, 5. mars 2020, 18:37

Eirik Horneland var mer fornøyd med resultatet enn prestasjonene mot Bodø/Glimt.

- Vi har en del fine, rytmiske angrep i perioder. I 1. omgang produserer vi mer målsjanser enn dem, men jeg syns ikke at vi er gode. Vi er passive og kommer oss ikke opp og fram. Vi gir fra oss for mye av initiativet i kampen. I 2. omgang går vi ut og tar tak og styrer på en helt annen måte, slår hovedtreneren fast overfor rbkweb.no.

- Adegbenro hadde et bra innhopp og bidro til alle målene.

- Han har vært bra på trening i det siste, så han begynner å komme litt. Han har trent for lite i vinter, men jeg håper at han får kontinuitet i treningsarbeidet sitt nå.

- Hvor langt unna er han å kunne starte?

- Han kunne ha startet i dag, men han har ikke mer enn én omgang inne. Han var tom de siste ti minuttene av den omgangen som han spilte i dag. Så han trenger å bygge videre, for han har kommet skeivt ut.

- Hvordan blir det å reise til Marbella på lørdag?

- Det blir deilig! Vi skal ha de første seriekampene på gress òg. Vi skal ned og gjøre et godt stykke treningsarbeid. Vi har jobbet godt gjennom vinteren, og vi skal bare fortsette å kjøre på.

- Hva blir fokuset under treningsleiren?

- Å bygge Rosenborg sterkt nok til å konkurrere når serien starter 5. april. Det er tøff motstand i starten, så vi må være klare.

- Begynner dere å redusere treningsmengdene?

- Vi må justere littegrann. Vi har vært i en ukesyklus med kamp én gang i uka. Vi har forberedt oss godt til kampene, men ikke tatt altfor mye hensyn. Vi prøver å bygge bra med fysikk samtidig som at vi skal få kvalitet og mengde på det vi holder på med.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En del fine, rytmiske angrep» i forumet! Diskutér «- En del fine, rytmiske angrep» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb