English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Islamovic valgte Montenegro
Skrevet av Thomas Myren, 5. mars 2020, 15:06

Dino Islamovic har bestemt seg for for å slutte på det svenske landslaget.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Islamovic kan skifte landslag (04.03.20)

- Det var en vanskelig beslutning å velge bort Sverige. Jeg er jo svensk, men samtidig har jeg store følelser for Montenegro. Mine foreldre er derfra og jeg har mine røtter der. Det var vanskelig, men jeg kjente at det er dags for meg å ta en beslutning, begrunner Islamovic til rbk.no.

Han er født i Hudiksvall og oppvokst i Malmö etter at foreldrene flyktet fra krigen i Jugoslavia i 1992. Denne uka ordnet han seg dobbelt statsborgerskap.

26-åringen debuterte for Sverige i 1-0-seieren over Moldova så seint som i januar, men fordi det bare var en privatlandskamp kunne han fritt velge å spille for Monetengro i stedet.

- Det er en ære å kunne representere et landslag, og jeg kjenner at det skal bli bra å spille for dem. Montenegro har noe nytt på gang nå. Jeg ønsker å være med på starten av en ny reise, slår Islamovic fast.

Trolig blir Rosenborg-spissen tatt ut i Montenegro-troppen til privatlandskampene mot Latvia og Luxembourg 26. og 30. mars.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Islamovic valgte Montenegro» i forumet! Diskutér «Islamovic valgte Montenegro» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb