English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Håper å friskmelde samtlige spillere
Skrevet av Thomas Myren, 25. februar 2020, 06:56

Anders Konradsen, Anders Trondsen og Samuel Adegbenro kan alle være aktuelle mot Odd.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- André var heller ikke med sist. Det er fire gode fotballspillere som var ute. Vi gleder oss til at de er tilbake, kommenterer Eirik Horneland til rbkweb.no.

Mens at Hansen bare ble hvilt mot Ranheim, har Konradsen vært ute i fire måneder etter dobbel akillesoperasjon. Trondsen har mistet to treningskamper, mens at Adegbenro har slitt med både lår og sykdom de siste ukene.

Marius Lundemo var tilbake mot Ranheim etter fem uker ute med lårstrekk. Friskmeldingene på midtbanen kommer godt med ettersom at Edvard Tagseth trolig står over på fredag - i likhet med Emil Ceide.

- Det kan være at Eddi og Emil ikke er med. For de skal på G19-landslagssamling, og de kommer hjem onsdag ettermiddag. De spiller kamp mot Mjøndalen på onsdag, og i utgangspunktet går Odd-kampen uten dem, bekrefter Horneland.

Treningskampen i Skien blir den andre mot eliteseriemotstand i vinter. Møtet med Kristiansund endte i 1-3-tap.

- Det blir en fin test. Vi lagt noen bortekamper på kunstgress som er forholdsvis tøffe. Det er vanskelige arenaer for å ta læring og bli dyktige nok. Det blir spennende å se, syns Eirik Horneland.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Håper å friskmelde samtlige spillere» i forumet! Diskutér «Håper å friskmelde samtlige spillere» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb