Utskrift fra rbkweb.no

- Man vil alltid starte
Skrevet av Thomas Myren, 21. februar 2020, 19:17

Dino Islamovic fikk endelig starte for Rosenborg og vartet opp med to mål mot Ranheim.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var kult å få sin første start. Jeg har hatt en liten skavank, men det kjennes bra på trening, forteller Islamovic til rbkweb.no.

Den nye midtspissen mistet kampen mot Sundsvall på grunn av problemer med låret. Mot Stjørdals-Blink og Kristiansund var han bare innbytter. Nå ønsker han å starte treningskampene som kommer.

- Det er klart. Man vil alltid starte. Det er bare å kjøre på for min egen del, smiler svensken.

- Om du fortsetter med å levere mål, blir det veldig bra?

- Forhåentligvis!

- Hva tenker du om din egen form?

- Det kjennes bra. Jeg syns jeg bør få litt flere minutter i kampene som er igjen, men mitt "fitness level" er bra. Jeg har trent hardt. Nå gjelder det å holde "freshnessen" oppe.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Beskriv målene dine i dag.

- På det første er det "Zach" som tar den første duellen og nikker i tverrliggeren. Jeg er der og setter inn returen. Et spissmål! Det er alltid kult.

- På det andre målet er det Tore som nikker ballen. Jeg får den på meg og slår den litt akrobatisk inn i mål. Det er to bra spissmål!

- Dere var ganske effektive før pause.

- Ja, faktisk. Vi er ganske effektive. Vi hadde likevel en del sjanser. Vi var ganske farlige og truet både på kontringer og med eget spill. Men vi hadde bra uttelling.

- Hva tenker du om 2. omgang?

- Det er normalt. Det er en forsesongkamp, og det er mange bytter. De gjør også mange bytter. Det er også litt dårlig bane og dårlig vær. Det er normalt at det kan bli sånn.

- Skal vi ta med oss noe, så er det 1. omgang. Så får vi jobbe med det som er dårlig i 2. omgang.

nyheter
forum