English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi gir målene til dem
Skrevet av Thomas Myren, 14. februar 2020, 19:56

Kristiansund senket Rosenborg.

- Det er veldig godt gjort av Flamur (Kastrati), for skuddene skal settes, og det gjør han. Men vi gir målene til dem, konstaterer Pål André Helland overfor Eurosport.

- I så måte er det veldig enkelt å sette fingeren på hva som er feil: Det er tekniske feil, som ikke skal forekomme. Heldigvis kom de i februar og ikke når alvoret starter.

- Det viktigste er at vi hever oss i 2. omgang. Da syns jeg at vi spiller bra. Det er litt annet "game" på kunstgress. I 1. omgang fører vi ballen for mye, og det passer ikke på kunstgress, der man må spille mye mer.

- Vi gjør heller ikke det som vi skal: Vi angriper ikke de rommene som vi skal, og vi springer "all over the place". Vi gjør veldig mye feil både strukturelt og med ball.

- Du scoret på straffespark og var nær på frispark.

- Han skal være god den keeperen som plukker den straffen! Det mangler vel et par centimetre på det frisparket, men det er et helt OK forsøk. Det sitter sånn OK.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi gir målene til dem» i forumet! Diskutér «- Vi gir målene til dem» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb