English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi prøver å få involvert mange
Skrevet av Thomas Myren, 11. februar 2020, 20:39

Hele åtte spillere startet både mot Stjørdals-Blink og Sundsvall. Nå venter Kristiansund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har jeg ikke tenkt så mye på. Vi ser hvem som er tilgjengelige hver helg, og så prøver vi å bygge et godt lag. Vi prøver å få involvert mange. Vi trenger hele troppen gjennom sesongen, så vi må bygge opp troppen, kommenterer Eirik Horneland til rbkweb.no.

Julian Faye Lund, Erlend Reitan, Even Hovland, Birger Meling, Kristoffer Zachariassen, Anders Trondsen, Edvard Tagseth og Pål Andre Helland er spillerne som har hatt full tillit så langt.

Det skal sies at Rosenborg i begge kampene hadde mange fravær på grunn av skader og sykdom. Forhåpentligvis blir det snart bedring:

- Vi håper å holde de fleste skadefrie. Det er på treningsfeltet at utviklingen skjer, og for å være på treningsfeltet må du være skadefri, slår Horneland fast.

Nettopp derfor gleder treneren seg over at Trondsen, som mistet hele forsesongen i fjor, er med for fullt.

- Jeg håper at han fortsetter der han har startet, holder seg skadefri, får gode økter og får bygd videre på talentet sitt. Han er et stort talent, som vi må foredle, skryter Horneland.

Fredag reiser Rosenborg på dagstur til Nordmøre med buss for å teste formen mot eliteseriemotstand for første gang i vinter.

- Vi var skikkelig dårlige i seriekampen i Kristiansund i fjor, så vi ønsker å gjøre en prestasjon som er klart bedre enn det - og det må vi hvis vi skal slå Kristiansund, avslutter Eirik Horneland.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi prøver å få involvert mange» i forumet! Diskutér «- Vi prøver å få involvert mange» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb