English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg griper muligheten hver gang jeg får den
Skrevet av Thomas Karlsen, 9. februar 2020, 21:02

Julian Faye Lund utnytter skadefraværet til André Hansen til å vise seg fram i Rosenborg-målet.- Jeg føler at formen min er veldig bra. Jeg har egentlig aldri trent så bra som jeg har gjort nå, så det er veldig positivt. Det er gøy å dra på jobb hver eneste dag, og jeg føler at jeg får gjort maks hver eneste dag. Det er veldig bra oppfølging, og vi får trent veldig godt. Jeg gleder meg til fortsettelsen, smiler reservekeeperen til rbkweb.no.

- Du er altså i ditt livs form?

- Det begynner å bli i hvert fall! Jeg satser på at det blir det til seriestart.

- Hva som gjør at du er i så god form tidlig i februar?

- Vi har vært litt mer spesifikke enn det det har vært før, når jeg har vært litt yngre. Nå kan vi spisse litt mer, og det er gøy. Jeg liker å trene, og da er det gøy å møte på jobb og gjøre den jobben som man skal gjøre.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva har du å si om 5-1 over Sundsvall?

- Kampen var bra og kontrollert. Jeg syns at vi får til mye mer av det vi prøver på og vil få til i dag enn forrige helg. Så det er stigning og forbedring, og det liker vi.

- Hva fikk dere til?

- Det er helheten i spillet vårt: Vi er farligere og har mer fart og bedre posisjoner. Vi truer mer med innløp i boksen. Vi kan ramse opp det meste egentlig. Vi treffer på det meste i dag, og det ender med fem mål. Det må vi si oss fornøyde med.

- Hva har du å si om keeperspillet?

- Det er ikke så mye å gjøre i dag heller, men jeg syns jeg har noen små valg som er bedre. Jeg må ta med meg det jeg kan. Jeg føler at jeg har spilt to gode kamper.

- Det så likevel ut som om du var ganske irritert på baklengsmålet.

- Ja, det er veldig bittert og unødvendig å slippe inn sånne billige mål. Jeg følte det var sånn sist, og så får vi en nå også. Jeg skulle gjerne ha holdt nullen, for det er jo jobben vår bak der. Vi må få endret på det kjapt.

- Om noen uker er Hansen tilbake etter operasjon.

- Det er naturlig at André skal få sine kamper, han også. Det er jeg fullt klar over. Jeg griper muligheten hver gang jeg får den. Jeg tror det er inngangen jeg må ha i hele år: Jeg må være klar til kampene som jeg får spille. Noe mer enn det får jeg ikke gjort.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg griper muligheten hver gang jeg får den» i forumet! Diskutér «- Jeg griper muligheten hver gang jeg får den» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb