English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ikke så veldig happy
Skrevet av Thomas Myren, 7. februar 2020, 07:15

Etter å ha vært fast makker til Tore Reginiussen i to sesonger, ble Even Hovland vraket i flere av de siste kampene i fjor høst.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det tenker jeg ikke noe på. Så lenge at jeg er frisk og rask, så får jeg vise på trening at jeg fortjener å være her. Så er det selvfølgelig opp til treneren å bestemme hvem som skal starte. Det er ikke noe jeg kan gå rundt og tenke på, uttaler Hovland til rbkweb.no.

Gustav Valsvik ble foretrukket mot Bodø/Glimt og Viking i november. Hovland var tilbake på laget mot Linz og Ranheim i fraværet til Reginiussen og beholdte plassen mot PSV Eindhoven, da finnmarkingen var tilgjengelig igjen.

- Leverer man hver eneste dag, så spiller man. Hvis ikke må man sitte på benken. Sånn er det. Det er konkurranse om plassene, og det er bra, syns Hovland.

- Hvor godt fornøyd var du med 2019 for din egen del?

- Jeg var ikke så veldig happy, men det var ingen som med hånda på hjertet kunne si at man var fornøyd i fjor. Alle har lyst til å løfte seg fra det de gjorde i fjor. Jeg tror det skal bli et bedre 2020.

- En del viste misnøye med at du var involvert i mange baklengsmål.

- Sånn er det. Det er en del av gamet. Jeg var nok en del involvert, men du må se på det som skjer i foranledninga. Det har med hele laget å gjøre. Vi satte oss i vanskelige situasjoner.

- Vi tapte mange fotballkamper i forhold til det vi har lyst til å gjøre og leverte ikke på det nivået som vi skal. Da ser det verre ut enn det det er. Men selvfølgelig har vi lyst til å revansjere oss.

- Det har kommet mange nye fjes i andre lagdeler, men forsvaret er uforandret med unntak for hjemvendte Reitan.

- Men nå sitter ting mer. Vi har trent godt, og det flyter bedre. Da ser det plutselig mye bedre ut. Forhåpentligvis skal ting sitte enda bedre når vi starter sesongen.

- Hva har du å si om årspremieren mot Stjørdals-Blink?

- Vi kom oss gjennom. Det er litt smårusk og litt uvant inne i Abrahallen, men vi får oss en seier, og det får vi ta med oss. Jeg føler at vi til slutt har god kontroll.

- Vi gjorde noen justeringer i pausen og flyttet oss litt høyere. Da begynte ting å sette seg mer. Vi må fortsette derfra i neste kamp. Det var ei OK gjennomkjøring. Vi har mer å gå på ennå. Det viktigste var å få en kamp i beina.

- Nå er dere i gang med forsesongen for alvor.

- Vi har ventet på å få kampene i gang. Vi får bare trene godt mellom kampene og få ut potensialet i kampene inn mot seriestart.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke så veldig happy» i forumet! Diskutér «- Ikke så veldig happy» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb