English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han skal være god han som tar fra meg plassen!
Skrevet av Thomas Myren, 2. februar 2020, 19:15

Pål André Helland rakk bare så vidt å kvitte seg med David Akintola og Jonathan Levi som konkurrenter, før Carlo Holse dukket opp som ny utfordrer.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har ikke sett noe mye til ham, men han har spilt en del kamper i FCK og på U21-landslaget til Danmark. Det er et kvalitetstegn. Gode fotballspillere er alltid velkomne i Rosenborg! slår Helland fast overfor rbkweb.no.

- Du tar opp kampen med ham om høyrevingen?

- Ja, det har vært en del som har prøvd nå. Jeg skal prøve å knipe meg fast. Jeg føler meg i såpass bra slag at han skal være god han som tar fra meg plassen!

- Mot Stjørdals-Blink debuterte dessuten Zachariassen og Islamovic.

- De er veldig bra spillere."Doff" er bare å trekke opp, så springer han til at vi skrur av lysene. Han gjør det veldig lett for meg: Han skaper veldig mye rom til meg - og dekker mye rom, sånn at jeg kan bruke kreftene mine offensivt og til å skape ting. Det er det jeg er best til.

- Dino er også veldig lett å spille med: Han er fotballsmart og har en god touch. Det er lett å lese bevegelsene hans, så han er fantastisk deilig å spille med.

- Han virker også veldig giftig.

- Ja, han har en strålende venstrefot. Han er bra i boksen og stor og sterk, sånn at vi kan få brukt ham i oppspillsfasen hvis det kniper.

- Fortell om ledermålet ditt!

- Vi er bra i gjenvinning og står etter. Edvard leser spillet og spiller gjennom Botheim, som prøver å legge tilbake. Jeg kommer litt seint inn, og ballen kommer på venstrefoten min. Da skal den sitte ti av ti ganger.

- Det var ikke helt ufortjent at Blink utlignet før pause.

- Jeg syns Blink er best de første ti minuttene. Da blir det litt "Hawaii", og vi får ikke helt ro over oss. Derfra og fram til 35 minutter er vi klart best, men så skaper de litt igjen.

- I 2. omgang ser vi ut sånn som vi skal gjøre når vi møter lag som er svakere enn oss - med all respekt for Blink. Da står vi og spiller etablert angrep, mens de stort sett slår ballen bort til oss eller til "icing" over linja. Det vitner om at vi har bra avstander i laget og at guttene bak tør å stå etter. Det gjør at avstandene blir såpass korte at Blink ikke føler seg trygge nok og bare klarerer. Det er bra!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Han skal være god han som tar fra meg plassen!» i forumet! Diskutér «- Han skal være god han som tar fra meg plassen!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb