English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Regner med at jeg er med videre
Skrevet av Thomas Myren, 28. desember 2019, 15:01

Alexander Søderlund danket ut to konkurrenter i år. Nå er Rosenborg i ferd med å kjøpe ny spiss.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har kontrakt ett år til, så jeg regner med at jeg er med videre - hvis de ikke vil kaste meg ut, uttaler Søderlund til rbkweb.no.

- Du blir altså overrasket dersom det dukker opp spennende tilbud på nyåret?

- Ja, selvfølgelig. Sånn som sesongen vår har vært, er det ikke bare-bare å få seg superkontrakt i Beijing eller hvor det skulle være. Jeg har det fantastisk fint, og familien trives. Jeg vil være med på å vinne tilbake pokalen neste år.

2. juledag kom nyheten om at Rosenborg er nær ved å kjøpe Dino Islamovic fra Östersund. Det er i den forbindelse verdt å merke seg at Erik Botheim har fått beskjed om at han skal være den ene av to spisser.

Sånt skaper spekulasjoner rundt framtida til Søderlund, som ble foretrukket foran både Nicklas Bendtner og Bjørn Maars Johnsen denne sesongen.

- Det går sikkert bra. Vi blir forhåpentligvis enda bedre til neste år. Så får vi se om det er godt nok for Rosenborg eller ikke, kommenterer Søderlund.

- Var du på forhånd usikker på hvor mye du kom til å spille i år? Folk forventet en duell med Bendtner.

- Det kan du si. Det viktigste for meg er å få trent godt og være i så bra form som mulig. Da vet jeg at jeg får spille. Det er det som er fokuset.

- Du ble tidlig klart førstevalg. Dermed ga usikkerheten seg?

- Nei, den gjorde egentlig ikke det. For prestasjonene var ikke så bra i første del av sesongen. Det var mye som gikk litt galt.

- Det begynte utrolig vanskelig. Jeg sleit med formen. Det var veldig bra i sommer - i juli og august. Da klarte jeg å komme opp på det nivået som jeg skal være på.

- Men så ble det en "down" etterpå. Det er synd at det ikke er mer enn seks-sju kamper som er der jeg ønsker å være. Det er for lite.

- Det er mye mer å hente. Det er bare å komme seg opp på hesten, så skal det bli bra.

- Hva ønsker du å bli bedre på neste år?

- Det er alt mulig. Formen må være god fra start av. I år var det dessverre ikke godt nok. Jeg trenger kontinuitet over lang tid. Det håper jeg at jeg klarer å få til neste år.

- Da skal dere vise at dere er best i landet igjen?

- Ja, det skal vi. Vi har vist i enkelte kamper at vi kan spille på bra europeisk nivå. Vi må bare klare å få det ut uke inn og uke ut. Vi skal komme mye sterkere tilbake neste år. Vi skal både vinne serien og komme oss ut i Europa igjen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Regner med at jeg er med videre» i forumet! Diskutér «- Regner med at jeg er med videre» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb