English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Tiden var moden
Skrevet av Thomas Myren, 23. desember 2019, 10:52

Yann-Erik de Lanlay, David Akintola og Bjørn Maars Johnsen er alle ferdige i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Bekreftelsen på at de to førstnevnte skulle forsvinne kom i praksis allerede i november, mens at Johnsen hintet sterkt om samme skjebne for halvannen uke siden.

Det er noe uklart om Rosenborg hadde forhandlet fram kjøpsopsjoner på Akintola og Johnsen, men konklusjonen er uansett at ingen av dem blir kjøpt fri når leieavtalene med henholdsvis Midtjylland og Alkmaar går ut ved nyttår.

Derimot var de Lanlay ønsket med videre, men den skadeplagede vingen avslo ny kontrakt i september. Dermed er stopper han på 111 kamper og 15 mål etter overgangen fra Viking for seks millioner kroner sommeren 2015.

- Vi ønsker å takke Yanni for innsatsen over flere år i Rosenborg. Han har vært en viktig bidragsyter og vunnet mange titler. Nå var imidlertid tiden moden for å finne nye utfordringer. Yanni er en super gutt, som vi ønsker lykke til i fortsettelsen, sier Eirik Horneland til rbk.no.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Tiden var moden» i forumet! Diskutér «- Tiden var moden» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb