English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Nye fjes for å skape ny dynamikk
Skrevet av Thomas Myren, 21. desember 2019, 22:29

Rosenborg forbereder nytt overgangsvindu.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har en veldig sterk tropp, som vi skal ta ut mer av. Men vi skal ha noen nye fjes inn for å skape litt ny dynamikk, slår Eirik Horneland fast overfor rbkweb.no.

- Vi ønsker at mye skal være i orden til 9. januar, at vi har alt på plass, sånn at vi kan forberede oss godt og ta tilbake hegemoniet i norsk fotball.

Treneren vil på sikt forsøke å redusere A-stallen til to keepere og 18 utespillere, fordelt på seks i hvert ledd, men han erkjenner at ønsket ikke blir oppfylt over natta med mange spillere på kontrakt i 2020.

- Det kan ta tid å komme inn i en ønsket tropp. Det blir ikke sånn 1. januar, for å si det sånn. Det er langt i fra. Vi har forpliktelser, påpeker Horneland.

- Men vi må ha noe å arbeide etter. Vi må ha ei målsetting over tid om å bygge en struktur der dem som vi har i troppen reelt sett er med og konkurrerer. At du ikke må sette igjen fem mann hjemme når du drar på kamp, for det gir litt dårlig dynamikk i garderoben.

- På treningsfeltet må du få nok repetisjon på dem som skal være en del av det. Du kan ikke være for mange, for da får du for lite repetisjon og for lite læring.

- Rosenborg har alltid hatt ei veldig sterk treningsgruppe, samtidig som at det har vært muligheter for hospitanter i egen klubb å komme opp og trene med A-laget. Det har vært litt lukket nå, fordi vi har hatt så mange i A-troppen, noe som har sperret for hospitering.

- Vi ønsker å ta tilbake tankesettet som har vært i Rosenborg over tid og bygge en tropp som sammenfaller med historien og samtidig ivaretar at fotballen har forandret seg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Nye fjes for å skape ny dynamikk» i forumet! Diskutér «- Nye fjes for å skape ny dynamikk» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb