English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Først må jeg få et tilbud
Skrevet av Thomas Myren, 18. desember 2019, 06:58

Marius Lundemo fikk sitt store gjennombrudd i Rosenborg i år. Nå er spørsmålet om midtbanespilleren forlenger kontrakten, som går ut allerede til sommeren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Først må jeg i så fall få et tilbud, så kan jeg ta det derfra. Jeg har ikke snakket med klubben, så jeg har ikke så mye å si om det, kommenterer Lundemo til rbkweb.no.

- Det blir samtaler på nyåret?

- Ja, hvis det blir noen. Det blir i så fall de som må ta kontakt med meg. Det er ikke så mye å si før vi har snakket sammen.

Lundemo har avtale til 31. juli og kan forhandle fritt med andre klubber fra og med februar.

Etter kjøpet av Kristoffer Zachariassen har Rosenborg hele ti midbanespillere med Mike Jensen, Anders Konradsen, Anders Trondsen, Gjermund Åsen, Djordje Denic, Edvard Tagseth, Mikael Johnsen og Olaus Skarsem i tillegg.

- Det blir veldig bra konkurranse. Det blir spennende å se hvordan det blir. Jeg skal jobbe hardt i hvert fall! lover Lundemo.

- I løpet av sommeren etablerte du deg som førstevalg på sentral midtbane.

- For min egen del har det vært positivt. Jeg har jobbet hardt mot det å bli en fast brikke. Sånn sett føles det selvfølgelig godt. For meg personlig har det vært viktig å vise at jeg kan spille fast her. Det er jeg fornøyd med. Men bortsett fra en periode i sommer, forventer jeg mer av meg sjøl.

- Hvordan oppsummer du ellers sesongen?

- Det har vært en veldig skuffende sesong. Vi startet helt forferdelig. Så kom vi oss ganske bra en periode. Det var egentlig ganske stor optimisme blant oss og alle rundt.

- Men etter et par smeller virket det som om alt var negativt igjen. Alt det bra som vi hadde gjort i et par måneder var glemt. Det har egentlig bare ballet litt på seg med negativitet og litt slitne hoder. Det har vært en vanskelig høst.

- Det ble mange uavgjort borte på kunstgress utover høsten.

- Det var omtrent uavgjort i hver eneste kamp borte og seier hjemme. Heldigvis holdt det til 3. plass, men vi må gjøre noe med borteformen vår.

- Jeg føler at vi viser at vi ikke har gitt opp. Vi har stått på sjøl om det har vært tungt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Først må jeg få et tilbud» i forumet! Diskutér «- Først må jeg få et tilbud» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb