English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi blir knallhardt straffet
Skrevet av Thomas Myren, 15. desember 2019, 18:39

Rosenborg har satt ny europaligarekord med 16 strake kamper uten seier.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

EINDHOVEN (rbkweb.no): - Det er noe vi må jobbe med. Det er små marginer, og vi er dessverre ikke flinke nok til å bikke det i vår retning, konstaterer Birger Meling.

- Syns du ett poeng i gruppespillet er litt styggere enn hva kampbildene tilsier?

- Vi har tre ettmålstap og en smell hjemme mot PSV, der vi gir bort to mål. Da blir det seende sånn ut. Dessverre blir vi knallhardt straffet. Det er kjedelig å stå og gjenta seg sjøl, men det er ikke så mye annet å si enn at vi må trene og jobbe mer. Så skal vi bli bedre til neste år.

- Hvordan oppsummerer du 1-1 over PSV?

- Vi gjør det vanskelig for dem. Vi spiller bortekamp i Europa på en vanskelig bane, og vi kommer hjem med ett poeng. Det ser ikke alltid så fint ut, men vi får ta med oss poenget. Det var positivt.

- Dere tok ledelsen tidlig.

- De ble litt frusterte fordi vi klarer å temme dem og tekke ganske bra. De får dessverre en kontring, som de utnytter nådeløst. Etterpå blir det litt å henge i, men vi prøver å utnytte noen kontringer. Det er rett før at vi klarer å stikke av med alle tre poengene på slutten, men de hadde òg noen sjanser de siste sekundene.

- Nå blir de fire uker ferie.

- Nå skal det bli godt med fri og slippe å se de samme trynene hver dag. Det skal bli godt å få koblet litt av og snakke om litt andre ting enn 4-3-3. Det kommer godt med nå.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi blir knallhardt straffet» i forumet! Diskutér «- Vi blir knallhardt straffet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb