English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Keeperen er ikke helt forberedt
Skrevet av Thomas Myren, 12. desember 2019, 22:47

Pål André Helland scoret både det første og det siste Rosenborg-målet i 2019.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

EINDHOVEN (rbkweb.no): - Det er utrolig at verdens dårligste ballvinner klarer å vinne ballen på egen hånd og scorer! gliser Helland etter 1-1 mot PSV.

- Beskriv situasjonen!

- Jeg ser at den sentrale midtbanespilleren deres ikke er orientert, så jeg kommer på blindsida av ham og snapper ballen. Jeg tar den med meg framover. Søder går på et kryssløp, som gjør at jeg kan bruke ham og midtstopperen til å skyte skjult. Keeperen er ikke helt forberedt, og jeg tar ham på feil bein. Det er godt satt og bra gjort! Jeg gjør det ofte på trening!

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Jeg syns førsteomgangen er bra. Vi presser høyt og får satt opp en del pasninger. Vi kommer oss opp på siste tredjedel av banen, utfordrer og får en del farligheter.

- 2. omgang syns jeg er bare kaos. Da pooler vi langt og bare kriger og slåss. Det er for dårlig, men vi får med oss ett poeng.

- Utligninga kom forholdsvis tidlig etter pause, så dere måtte forsvare det ene poenget i en halvtime.

- Det tapper krefter. I 1. omgang får vi sydd sammen pasninger, og du har friske bein når du får ballen. I 2. omgang er det mange lange returløp, mens vi 1. omgang er vi flinkere til å presse høyt - og hele laget står etter. I 2. omgang er det mer strekk i laget.

- Likevel veldig fint med ett i stedet for null poeng på tabellen?

- Ja, det er det. Står du med null, ser du ut som en idiot. Nå ser du ut som en semi-idiot. Vi viser at vi enkelte dager har noe å gjøre her.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Keeperen er ikke helt forberedt» i forumet! Diskutér «- Keeperen er ikke helt forberedt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb