English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Viktig for oss å få vekk «smultringen»
Skrevet av Thomas Myren, 12. desember 2019, 22:29

Rosenborg har vært bedre på bortebane enn på hjemmebane i europaligagruppespillet i høst.

EINDHOVEN (rbkweb.no): - Jeg syns vi har to gode bortekamper mot Sporting og PSV, istemmer Eirik Horneland.

- Hvordan oppsummerer du 1-1 mot PSV?

- Det er en veldig bra 1. omgang. Det er orden og struktur, og vi får målet. Det er ganske jevnt og en god håndtert 1. omgang på utebane i Europa.

- I 2. omgang blir det litt for mye de i ballbesittelse. Vi må forsvare oss for dypt, og det er ikke samme orden og struktur. Men jeg syns guttene viser veldig moral og vilje til å få det ene poenget.

- Vi skulle ønske at vi hadde klart å produsere mer i 2. omgang, men de produserer ikke all verden de heller. Det blir litt for ensidig fra oss når vi står lavt og forsvarer målet.

- Du startet med Tagseth på midtbanen.

- Han hadde gjort seg fortjent til det. Han har vært meget god på trening, og jeg syns han prøver godt i dag òg. Det er viktig at han som forholdsvis kortvokst treffer på timing. Han treffer på timingen i perioder, men bommer i perioder. Han fikk veldig verdifull erfaring utpå her i dag.

- Er det en baktanke å gi ham inspirasjon foran neste sesong?

- Ja, men det aller viktigste er at han har gjort seg fortjent til det. Jeg hadde ikke satt ham inn hvis ikke. Han står godt i 45 minutter. Du ser at han er klok og kan bli veldig bra.

- Hvordan oppsummerer du ellers gruppespillet?

- Jeg syns 1. omgang mot LASK Linz hjemme og noen periode mot Sporting er innenfor. 1. omgang mot PSV er horribel, og LASK Linz borte er tøff. De viser seg at den kampen gjerne er sterkere enn det den ser ut til, for de andre lagene taper stort der.

- Dere endte med ett poeng.

- Det var viktig for oss å få vekk «smultringen». Det var en OK bortekamp i Europa og en prestasjon som det kan bygges videre på.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Viktig for oss å få vekk «smultringen»» i forumet! Diskutér «- Viktig for oss å få vekk «smultringen»» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb