English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Avslutter med debut
Skrevet av Thomas Karlsen, 11. desember 2019, 16:22

Arild Østbø runder av Rosenborg-karrieren med sin aller første europacupkamp.- Det blir litt av en kamp. Jeg gleder meg veldig! Jeg får prøve å slippe skuldrene ned og bare nyte øyeblikket. Det er ikke sikkert man får oppleve å spille i et gruppespill i Europa igjen, smiler Østbø til rbkweb.no.

Vikariatet mot PSV Eindhoven for ankelopererte André Hansen blir 24. og siste opptreden i Rosenborg-keeperdrakta for Østbø:

- Vi får håpe at vi får et godt resultat og får avsluttet med stil. Jeg har hatt tre fine år her sjøl om jeg ikke har spilt så mye.

- Hvordan vil du beskrive din periode i Rosenborg?

- Jeg har trent og jobbet hardt hele veien. Jeg har ikke fått så mange sjanser som jeg hadde håpet på med tanke på spilletid. Men jeg har to seriegull, ett cupgull, to mesterfinaler og tre gruppespill. Så jeg har vært en del av ei veldig bra prestasjonsgruppe. Jeg ser tilbake på Rosenborg-tida med et smil.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Du fikk spille en god del det første året. Så har det blitt mindre og mindre.

- Da Kåre forsvant ble det enda vanskeligere for meg å få mer spilletid. Det er klart at det har vært tyngre perioder, men jeg har trent og stått på. Jeg har prøvd å gjøre det beste ut av det hele veien. Sånn er fotballen.

- Hvorfor velger du å returnere til Viking?

- Jeg hadde et par muligheter nå i sommer, men Viking kom på banen og ville ha meg fra neste år. Stavanger er der jeg er fra, og fotballhjertet mitt er i Viking - så ærlig må jeg være. Det var ikke vanskelig å si ja til det.

- Det har ikke gått Rosenborg sin vei i gruppespill med fem strake tap. Hva tenker du om å møte PSV?

- Vi har gode muligheter. Vi har klart uavgjort i den siste kampen de to foregående årene i hvert fall, og vi får prøve å ta det med oss.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Avslutter med debut» i forumet! Diskutér «Avslutter med debut» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb