English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Betaler opp mot ti millioner
Skrevet av Thomas Myren, 8. desember 2019, 22:27

Kristoffer Zachariassen er en relativt dyr mann for Rosenborg.

- En dyktig indreløper (04.12.19)


Født: 27.01.94
Fødested: Bergen
Høyde/vekt: 180 cm / 74 kg
Posisjon: midtbane
Tidl. klubber: Sund, Sotra, Nest-Sotra og Sarpsborg
Kamper/mål 2019: 29/6
Statistikk
Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad er totalbeløpet på ti millioner kroner. Adresseavisen hevder seks til sju millioner. Forklaringa på avviket er trolig at noen av utbetalingene betinger sportslig suksess.

- Vi har godtatt et bud som naturligvis er mye bedre enn det vi avslo i sommer. Uten at jeg kan si noe om hvor mye penger det er snakk om, kan jeg si at det er en veldig god avtale for Sarpsborg 08. Det gjelder både den rene kjøpesummen, prosenter av videresalg og bonusutbetalinger i forbindelse med hva Zachariassen oppnår som RBK-spiller, forteller styreleder Cato Haug til Sarpsborg Arbeiderblad.

- Det var viktig for oss å selge ham i dette overgangsvinduet. Vi kunne ikke vente lenger om vi skulle få noe særlig med økonomisk kompensasjon for ham. At vi selger ham så tidlig i overgangsvinduet som nå, skyldes rett og slett at Rosenborgs bud kommer nå. Vi kunne gamblet på at vi kunne få mer for ham i januar, men det hadde vært uansvarlig. For det finnes ingen garanti på at det kommer flere bud, ei heller at det ville vært høyere.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Betaler opp mot ti millioner» i forumet! Diskutér «Betaler opp mot ti millioner» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb