English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er konkurranse om plassene
Skrevet av Thomas Myren, 2. desember 2019, 22:38

Etter to strake seriekamper på benken slo Even Hovland tilbake med to mål i snuoperasjonen mot Ranheim.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Gustav Valsvik ble foretrukket både mot Bodø/Glimt og Viking. Mot Linz og Ranheim åpnet det seg likevel plass i midtforsvaret fordi Tore Reginiussen manglet på grunn av henholdsvis lyskeskade og karantene.

- Det er konkurranse om plassene. Det er trenerne som bestemmer. Hvis du ikke spiller, så spiller du ikke. Da må du være klar igjen når muligheten byr seg, kommenterer Hovland til rbkweb.no.

- Er du spent på hvem som starter mot PSV Eindhoven?

- Det får vi se. Det er ikke opp til meg. Det er heldigvis trenerne sitt problem.

- Du har lyst til å starte igjen?

- Selvfølgelig! Jeg har lyst til å spille uansett. Å sitte på benken har jeg ikke lyst til.

- Hva har du å si om 1. omgang mot Ranheim?

- Jeg føler vi har god kontroll bortsett fra at de får et mål ut av ingenting. "Mush" har òg en sjanse, der han kommer gjennom. Det er vi som har ballen. Vi skaper noen halvsjanser, og med litt bedre nøyaktighet hadde vi fått noen mål.

- Vi går inn til pause med en positiv følelse og vet at vi bare må fortsette. Vi trenger mål og seier, og vi vet at vi scorer mål til slutt.

- Det ble en uvant lang pause på grunn av snørydding i Tromsø.

- Vi var egentlig litt forberedte på det, for det var meldt dårlig vær rundt om. At det var ti minutter ekstra har ikke så mye å si egentlig. Det er verre for dem som sitter ute og fryser!

- I 2. omgang greide dere å snu kampen.

- Vi vet at vi scorer mål. Og i det vi scorer mål, må Ranheim fram. Fordi de må ha tre poeng like mye som oss. Da blir det fort litt større plass for oss. Hadde vi vært litt mer nøyaktig i enkelte faser, hadde vi fort kunnet straffe Ranheim enda mer.

- Fortell om målene dine!

- Det er to dødballer. Ballen blir slått inn, og jeg er på rett plass til rett tid. Det er viktig at vi òg bidrar med mål i løpet av en sesong. Vi får prøve å holde det oppe til neste år, når vi begynner på igjen.

- Var det litt typisk for 2019 at det ble 2-2 like etterpå?

- Jo, det er klart at det er. Ranheim har noen halvfarligheter bortsett fra scoringen, men jeg føler at vi vinner fortjent. Jeg er fornøyd med at vi får inn 3-2, men jeg syns vi fortjener det når vi klarer å presse dem såpass bra som vi gjør.

- Hva betyr det å få spille europaligakvalifisering neste år?

- Det betyr mye å få plass i Europa. Vi får være med på en arena som vi har lyst til å være på. Vi har fortjent å få være med sjøl om det blir via 3. plass.

- Det blir en lang vei med fire runder.

- Det er det. Men det var ikke noen enkel vei, da vi holdt på å komme oss inn i Champions League i år. Vi skal nok karre oss videre.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er konkurranse om plassene» i forumet! Diskutér «- Det er konkurranse om plassene» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb