English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Man må håpe og tro
Skrevet av Thomas Myren, 26. november 2019, 06:59

Rosenborg har behov for å vinne de to siste hjemmekampene mot Linz og Ranheim for å få en opptur på slutten av sesongen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Så lenge det er håp, må man bare håpe og tro. Vi får gjøre jobben sjøl - først på torsdag og så på søndag, innleder Vegar Eggen Hedenstad til rbkweb.no.

RBK står uten poeng hittil i gruppespillet. Tapet mot Sporting Lisboa var det 25. i europaligaen siden 2010, noe som er negativ rekord, ifølge UEFA.

Det kreves dessuten revansje mot Linz for ikke å tangere Apollon Limassol sine 15 strake europaligakamper uten seier.

2-2 mot Viking var ingen god oppladning før siste innsats på hjemmebane denne uka.

- Det er rotete. Det er to lag som mer enn noe annet har lyst til å gå framover. Det er jo gøy, men vi ønsker å ha litt mer kontroll enn det det er. Vi spiller oss på en del dumme brudd i 1. omgang og gir Viking muligheten til å score på oss, analyserer Hedenstad.

- Periodevis - spesielt i 2. omgang - er det en del som er OK offensivt. Men sluttproduktet mangler. Og vi er fortsatt litt sårbare på kontringer.

- Det ble få sjanser etter den andre utligninga.

- Dessverre. Jeg føler at vi har bra trykk periodevis, men vi klarer liksom ikke helt å skape de store sjansene. Vi har innlegg og halvsjanser. Vi har én OK skuddmulighet. Det er selvfølgelig ikke bra nok.

I likhet med Tore Reginiussen fikk Vegar Eggen Hedenstad sitt fjerde gule kort for sesongen mot Viking og har karantene mot Ranheim.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Man må håpe og tro» i forumet! Diskutér «- Man må håpe og tro» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb