English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Heldigvis har jeg noen gode venner der
Skrevet av Thomas Myren, 24. november 2019, 21:15

Etter nok en uavgjort på bortebane må Haugesund slå Odd for at Rosenborg skal få bronse og plass i europaligakvalifiseringa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

STAVANGER (rbkweb.no): - Heldigvis har jeg noen gode venner der. Jeg håper at de har lyst til å hjelpe oss, sier Eirik Horneland håpefullt.

Dersom både Haugesund og RBK vinner på hjemmebane om ei uke, blir det 3. plass på bedre målforskjell. Håpet lever altså fortsatt før serieavslutninga mot Ranheim til tross for at Odd økte forspranget til tre poeng etter sin 2-1-seier over Tromsø.

Horneland var naturligvis skuffet etter bare 2-2 mot Viking:

- Vi angriper for dårlig. Det er der mye ligger. Vi har ballen mye, men vi klarer ikke å bryte dem godt nok ned, sånn at vi får spilt oss fram til de situasjonene som vi ønsker. Vi har et par glitrende angrep, som vi scorer på, men vi skulle gjerne hatt mer av det.

- Slik som mot Strømsgodset og Bodø/Glimt stokket det seg etter at dere utlignet til 2-2.

- Det er frustrerende at vi ikke klarer å male videre. Vi gjør noen bytter fra benken for å prøve å få ny energi, for vi syns det døde litt hen. Men vi klarer ikke helt å få rytme ut av det.

- Dere lyktes bedre med byttene mot Glimt?

- Ja, jeg er enig i det.

- Hvorfor valgte du å fortsette med Valsvik i midforsvaret?

- Kontinuitet. Og som jeg sa sist: Even har spilt enormt med kamper i år. Han har vært på alle landslagssamlingene og har vært tilgjengelig i alle settinger. Det kan være godt for ham å få hvilt litt.

- Så fikk Tore sitt fjerde gule kort i dag. Både han og Vegar er ute neste gang. Even er en solid Rosenborg-stopper og kommer til å være det i framtida òg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Heldigvis har jeg noen gode venner der» i forumet! Diskutér «- Heldigvis har jeg noen gode venner der» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb