English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er et riktig utfall
Skrevet av Thomas Myren, 14. november 2019, 16:30

Stig Inge Bjørnebye gir seg som sportslig leder i Rosenborg med umiddelbar virkning.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Prosessen slik som jeg opplever den, har vært helt konfliktfri. Den har vært helt udramatisk. Resultatet er slik som jeg tenkte og ønsket at det skulle bli. Det er et riktig utfall, sånn som jeg ser det, forteller Bjørnebye.

Den tidligere venstrebacken ble ansatt i mars 2015 med åremål på seks år, som erstatter for Erik Hoftun, som ble degradert til hjelpetrener.

- Jeg har hatt samtaler med mine ledere i Rosenborg om min kontrakt, som går ut i mars 2021, og meddelt at det ikke er aktuelt for meg å diskutere en forlengelse eller fortsette etter det, forklarer Bjørnebye.

- Utfallet av de samtalene var slik jeg hadde tenkt det skulle bli: At det vil være uaktuelt for meg og Rosenborg å ha en sportslig leder på oppsigelse. Så vi brukte veldig kort tid på å bli enige om at da avslutter jeg nå.

- Jeg hadde kanskje tenkt at jeg skulle offentliggjøre en sånn beslutning etter at vi hadde slått ut Dinamo Zagreb og gått inn i gruppespill i Champions League. Det var en liten plan jeg hadde. Sånn ble det ikke.

- Men vurderingene er de samme: Fem år i en intens jobb som dette er, er nok. Det kan være ålreit med litt utlufting. Det er særdeles ålreit for meg å tenke tanken på at jeg skal angripe neste hverdag på en litt annen måte enn det jeg har gjort de fem siste årene. Jeg tror at familien, som har fulgt meg disse fem årene, syns det er en ålreit tanke å få meg tilbake på litt andre arenaer.

- Det er veldig intenst og interessant. Det har vært noen utfordringer, og det elsker jeg. Jeg har jobbet sammen med en helt ufattelig spennende gjeng. Det er ikke en dag som er lik. Det er gode og vanskelige diskusjoner og fantastiske opplevelser. Vi har hatt "one hell of a ride" sammen, som jeg aldri kommer til å glemme.

- Klubben har bedt meg om å fortsette i noen funksjoner som jeg har i internasjonalt arbeid. Jeg skal opprettholde de internasjonale kontaktene, som jeg selv ba klubben om hjelp til da jeg startet. Jeg ba om å få med meg Nils Skutle i to år. Han var med og startet European Club Association, som er et ufattelig omfattende, sterkt og viktig nettverk, som har en verdi for klubben. Jeg har også noen verv der, som er viktige for Rosenborg og norsk fotball.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er et riktig utfall» i forumet! Diskutér «- Det er et riktig utfall» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb