English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ønsker at backene skal bryte med meg
Skrevet av Thomas Myren, 10. november 2019, 22:59

Pål André Helland kom inn, skaffet straffespark og utlignet mot Bodø/Glimt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Alle som har spilt med meg vet det, men Morten (Konradsen) hadde glemt det: Jeg ønsker at backene i sånne situasjoner skal bryte med meg, for jeg er ganske sterk og har ei stor ræv. Jeg snurrer rundt ham, og han holder meg. Det er en ganske klar straffe. Han gjør litt det som jeg vil at han skal gjøre, innleder Helland til rbkweb.no.

Innbytteren gikk sjøl fram og lurte Ricardo Friedrich feil vei fra straffemerket.

- Mike sa at "den tar du!". Jeg var ganske sikker fordi keeperen sprellet ganske tidlig. Jeg hørte at noen sa hvor jeg skulle skyte, fordi de hadde sikkert sett straffen mot BATE. Men de glemte at jeg satte den i det andre hjørnet mot Stabæk, blunker Helland.

- Dere greide ikke å fortsette trykket på 2-2.

- Vi begynner kanskje å gamble i enda større grad. Vi legger om til 4-2-4 og åpner opp midtbanen. Vi er ikke gode nok til å spille oss til sjanser.

- Sjøl om vi vinner kampen, kan vi lære litt av Glimt, for de har en veldig tydelig, rosenborgsk måte å spille på. I 4-3-3 er de gode, og det skal de ha skryt for. Men heldigvis vant vi denne kampen.

- Du fant Lundemo på overtid.

- Det var viktig. Marius fortjente den. Han hadde et par uheldige involveringer midt i uka. Det var en herlig revansje for ham.

- Var målet ferdigscoret, da han fikk ballen?

- Nei, det var det ikke! Han broderte ballen nede i hjørnet.

- Det var jævla viktig for klubben at vi vinner, for vi skal være med og spille europeiske kamper hvert år. Da var vi avhengig av å vinne denne kampen.

- Hva tenker du om Molde - Glimt i siste serierunde?

- Molde legger seg! Jeg så at (Erling) Moe var intervjuet og sa at det ble en ekstra bonus for dem om vi ikke klarte europacup.

- Det betyr at de kommer til å feste i tre uker?

- Jeg kjenner Vegard (Forren) i hvert fall. For å si det sånn: Han fester i tre uker nå.

- Vil du sende en gratulasjon?

- Det kan jeg gjøre: De har vært det beste laget, og de fortjener en gratulasjon. Det er synd at vi ikke er med i større grad og skaper spenning. Det er selvfølgelig også synd at vi ikke vinner serien.

- Hva skal til for at du har lyst til å være i Rosenborg også neste år?

- Jeg har alltid lyst til å være i Rosenborg! Det er den beste klubben og den beste plassen for meg å være som Rosenborg-supporter.

- Men kan du oppleve en sånn sesong igjen med mye tid på benken?

- Det blir veldig hypotetisk. Man er i en alder der man har lyst til å spille fotball. Så får man se om det er rett. En helt ideell situasjon for Pål André Helland er at han spiller fast på et Rosenborg-lag som er i Champions League. Det ligger et par år fram i tid.

- Hva syns du om det dårlige, faktiske oppmøtet i dag?

- Det boblet litt over i intervjuet med Eurosport etter kampen. Jeg ristet i alt og alle i klubben. Men det har spredt seg en sånn likegyldighet blant alle som har et hjerte for Rosenborg, og det er det absolutt farligste som kan skje klubben. Det må samtlige som går rundt med klubbemblemet på brystet, ta tak i og finne ut hvorfor.

PS! Helland fikk sitt fjerde gule kort i serien og må stå over mot Viking.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ønsker at backene skal bryte med meg» i forumet! Diskutér «- Ønsker at backene skal bryte med meg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb