English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må vinne
Skrevet av Thomas Myren, 6. november 2019, 18:22

Eirik Horneland har tro på at Rosenborg slår tilbake mot Sporting Lisboa.

VS.


- Vi må vinne for å henge med i gruppa, men for oss begynner det med en god prestasjon. I våre øyne så vi en ganske god prestasjon i Lisboa i en tøff bortekamp. Kan vi bygge på den, kan vi også skape en god prestasjon i morgen. Forhåpentligvis kan vi ta seieren og få tre poeng. Da er vi med igjen, mener Horneland.

RBK står fortsatt uten poeng i gruppe D etter 0-1-tapet i Portugal for to uker siden.

- Det var et bra kollektiv, som forsvarte seg godt, i kampen i Lisboa. Vi produserer nok til å score mål. Det var en prestasjon som kunne ha gitt et bedre resultat. Vi ryker på en nøkkelsituasjon, der de scorer. Vi klarer ikke å sette våre situasjoner. Det er der det ligger, analyserer treneren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er veldig glad for svaret vi fikk mot Sporting, der vi prestasjonsmessig, energimessig og organisatorisk er på et bra europeisk nivå. Jeg syns vi gjør litt av det samme mot Molde. Så får vi kjørt oss littegrann i en for svak prestasjon mot Godset. Men jeg tror vi er et Rosenborg på vei oppover igjen og som kan sette inn en ny bølge.

- Det vil bli en litt annen kamp i morgen, fordi det er på vår hjemmebane. Det vil bli mer likt i ballinnehav. La oss se om det kan gi oss fordel, sånn at vi vinner kampen.

Alexander Søderlund er ventet tilbake som midtspiss etter karantene mot Strømsgodset, mens at Vegar Eggen Hedenstad allerede har ristet av seg kneskaden.

Formasjonstreninga i ettermiddag åpnet for at Pål André Helland starter på bekostning av Samuel Adegbenro, mens at David Akintola bytter ving. Imidlertid ble Helland drillet også før forrige hjemmekamp mot Molde uten at han startet.

Anders Trondsen er samtidig høyaktuell som indreløper i disfavør Gjermund Åsen, som underveis på treninga erstattet Helland som ving.

Anders Konradsen mister resten av sesongen etter sin akillesoperasjon, mens at Yann-Erik de Lanlay ikke ble med i kamptroppen etter sin kneskade. I stedet er Edvard Tagseth med på benken.

Avspark på Lerkendal er klokka 18.55 TV2 Zebra sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Trondsen

Pål André Helland - Alexander Søderlund - David Akintola

Reserver: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Edvard Tagseth, Gjermund Åsen, Bjørn Maars Johnsen, Samuel Adegbenro og Emil Ceide.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må vinne» i forumet! Diskutér «- Vi må vinne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb