English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Viste at vi kan gjøre det bra mot dem
Skrevet av Thomas Myren, 4. november 2019, 19:19

Rosenborg har tro på seier i returmøtet med Sporting Lisboa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir utrolig gøy. Det er et bra lag, men vi viste der nede at vi kan gjøre det bra mot dem. Hjemme tror jeg vi har enda større mulighet. Vi er klare for kamp, lover Alexander Søderlund overfor Eurosport.

- Hva er målet i europaligaen i høst?

- Vi skal få med oss en seier. Vi har tre kamper igjen, og mot Sporting og LASK hjemme er det store muligheter for å få med oss poeng. Får vi med oss seks poeng, skal vi være OK fornøyde.

Toppscoreren er trolig tilbake i startoppstillinga mot portugiserne etter å ha sonet karantene mot Strømsgodset. To tapte poeng på overtid i Drammen kan bli kostbart i medaljestriden med Bodø/Glimt og Odd.

- Vinner vi resten av kampene, er jeg ganske sikker på at vi har muligheten til å være med i Europa neste år. Det må vi få til. For oss spillerne er det en fantastisk mulighet å få spilt de kampene der, syns Søderlund.

- Du mener at Rosenborg hører hjemme i Europa?

- Det er klart at vi skulle ønske at vi kunne ha fått bedre resultater enn det vi har hatt, men det er utrolig artig å få spilt sånne kamper. Det vil vi fortsette med.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Viste at vi kan gjøre det bra mot dem» i forumet! Diskutér «- Viste at vi kan gjøre det bra mot dem» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb