English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har noen kamper å gjøre det på
Skrevet av Thomas Karlsen, 3. november 2019, 00:08

Rosenborg gir ikke opp håpet om medalje og europaligaplass.DRAMMEN (rbkweb.no): - Odd skal spille mot Mjøndalen, og vi har fortsatt noen kamper å gjøre det på. Men vi er nødt til å vinne fotballkamper, hvis ikke blir det lite poeng, konstaterer Even Hovland.

Telemarkingene er poenget foran Rosenborg med én kamp mindre spilt. Bodø/Glimt har forsprang på fem poeng før hjemmemøtet med Haugesund i kveld.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Rosenborg må sjøl slikke sårene etter uavgjort mot Strømsgodset.

- Det ble tut og kjør hele kampen. Vi tok ledelsen i 1. omgang, men vi roter det til og slipper dem i ledelsen. Vi snur det igjen, og da bør vi greie å ri det i land. Men så får vi et drittmål igjen på slutten, og det blir 3-3 dessverre, oppsummerer Hovland.

- Vi ga bort ledelsen to ganger. Det er ikke første gang i år.

- Vi må rett og slett bare finne ut av det. I år er vi uheldige. Ballen går via oss og i mål. Vi er den lille tiendedelen for seint ute. I fjor sto vi ofte i veien: Ballen traff oss og gikk den andre veien i stedet for i mål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har noen kamper å gjøre det på» i forumet! Diskutér «- Har noen kamper å gjøre det på» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb