English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En sesong med mange skuffelser
Skrevet av Thomas Myren, 31. oktober 2019, 21:08

Tore Reginiussen håper at Rosenborg er i ferd med å finne seg sjøl igjen. Nå venter Strømsgodset.

VS.


- Det har vært en hard sesong på mange måter. Vi har vært langt unna det nivået som vi forventer av oss sjøl - og som alle i Trondheim forventer av oss. Det har vært tøft, innrømmer Reginiussen overfor rbkweb.no.

- Vi har ikke klart å være gode nok i lengre perioder. Vi hadde en liten periode i sommer der vi var bra. Ellers har det svingt voldsomt. Det må vi finne ut av, hvis vi skal vinne gull igjen neste år. Men vi ser at toppnivået vårt er bra.

- Vi mobiliserte litt inn mot kampen mot Molde. Det var viktig å få en seier, sånn at vi er med med tanke på å kunne ta medalje. Det betyr mye neste år med europacup.

- Det har vært en sesong med mange skuffelser, og jeg tror det var viktig for oss å levere en bra kamp. Sånne opplevelser kan vi bygge videre på.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er artig å slå Molde, men de cruiser inn til gullet. Og det får vi ikke gjort noe med. Vi skulle gjerne ha ønsket at det var en kamp der vi hadde mulighet til å være med helt der oppe.

- Sånn har det ikke blitt i år. Da blir det en kamp om tre poeng. Det er selvfølgelig deilig å slå Molde, men det er synd at vi ikke har klart å levere sånne prestasjoner litt oftere.

- Hva er det viktigste dere tar med videre fra kampen?

- Når vi spiller sånn som mot Molde, legger ned den innsatsen som vi gjør og alle virkelig er "på", er vi et veldig godt fotballag. Da er det ikke noen grunn til at vi ikke skal være der oppe. Vi må prøve å vinne det som er igjen.

- Hvordan går det med skuldra?

- Det går bra. Det har ikke vært noe trøbbel i de siste kampene. Så den har vi fått orden på, svarer midtstopperen.

Rosenborg må greie seg uten Alexander Søderlund etter utvisninga mot Molde. Bjørn Maars Johnsen er naturlig erstatter i Drammen.

Under formasjonstreninga i ettermiddag var det stadige endringer - særlig i angrep, men det vil være overraskende om det blir flere forandringer på laget. Ventelig er Anders Konradsen fortsatt ikke i stand til å starte med sine akillesproblemer.

Avspark på Marienlyst er klokka 19. Max sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Trondsen

David Akintola - Bjørn Maars Johnsen - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En sesong med mange skuffelser» i forumet! Diskutér «- En sesong med mange skuffelser» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb