English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Merket at det var lenge siden
Skrevet av Thomas Myren, 30. oktober 2019, 21:02

Rosenborg ønsker å innlede ny seiersrekke mot Strømsgodset.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Selvfølgelig - og ikke bare i eliteserien, men også i Europa. Vi har en veldig spennende hjemmekamp mot Sporting som kommer snart. Vi føler at vi har noe uoppgjort med dem, blunker Vegar Eggen Hedenstad til rbkweb.no.

Rosenborg reiser til Drammen på fredag med ny sjøltillit etter 3-1-triumfen over Molde - den første seieren på seks kamper.

- Det er klart at det betyr mye for oss og dem som kommer hit og ser på og støtter oss. Det er òg måten det skjer på med én mann mindre. Vi må virkelig grave i kjelleren. Det er en god følelse, syns Hedenstad.

- Jeg merket at det var lenge siden vi sist kjørte "Sha-la-la" i garderoben. Vi får håpe at det ikke blir så lenge til neste gang.

- Hva gjorde dere bra i 2. omgang?

- Vi ligger tålmodig. Selv om vi er én mann mindre og at vi ligger ganske lavt, så er det ingen som føler stress eller som stuper ut og gjør noe unødvendig. Vi jobber ganske kontrollert og skyver bra. Det at vi ikke mister hodet, tror jeg er viktig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Merket at det var lenge siden» i forumet! Diskutér «- Merket at det var lenge siden» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb