English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi skal fullføre med stil
Skrevet av Thomas Myren, 26. oktober 2019, 23:50

Gjermund Åsen ser fram til å møte Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- På Lerkendal skal vi bestemme. Vi skal ut og styre showet. Vi skal komme ut i 110 og sette standarden, lover Åsen til rbkweb.no.

- Dere vil gjerne slå den trolige seriemesteren?

- Ja, vi har også en kamp fra Romsdalen i april som vi skal revansjere. Vi har åtte kamper igjen av sesongen. Vi skal virkelig fullføre med stil. Vi skal heve oss fra det vi har levert i det siste.

- Hvor godt fungerte midtbanen i Lisboa?

- Jeg syns det er greit. Jeg skulle ønsket at vi hadde spilt enda mer. Det var mye rom fordi de var frusterte og litt udisplinete. Hvis vi hadde klart å vende fra side til side i 2. omgang, hadde vi hatt masse rom. Hvis vi hadde hatt litt ekstra selvtillit, hadde vi kanskje hatt is i magen og vendt spillet.

- Det ble nok et tap.

- Vi har våre muligheter til å sette et mål. Men så får de et mål via Even. Vi er litt uheldige der. Samtidig har vi sjøl en del farlige situasjoner, der det mangler på den siste pasninga eller det siste valget, noe som gjør at vi ikke får den store nok sjansen.

- Jeg føler egentlig at det litt er en 0-0-kamp. Det er ikke akkurat noen festfotball. Vi taper og må erkjenne at vi må gjøre det bedre.

- Det klassiske i europacup er at motstanderne er effektive.

- Ja, de trenger ikke så mange sjanser mot oss. Det er der nivået ligger i Europa: Det er gode spillere, som er effektive. Det er det vi må strekke oss etter.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi skal fullføre med stil» i forumet! Diskutér «- Vi skal fullføre med stil» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb